1-5 iunie-Salonul Internațional de carte Bookfest

Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc între 1-5 iunie 2022, în pavilionul B2 al Romexpo.

Invitatul de Onoare, Japonia, promite o revelație culturală în cele cinci zile de program Bookfest 2022.

Intrarea publicului este liberă; program de vizitare: 1, 2, 5 iunie (10.00-20.00) | 3 și 4 iunie (10.00-21.00).

Zeci de mii de titluri cu reduceri spectaculoase față de prețul de copertă, lansări de carte în prezența autorilor, evenimente pentru copii, dezbateri și mese rotunde dedicate problemelor actuale ale breslei, proiecţii cinematografice şi evenimente interactive – acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care iubitorii de carte sunt așteptați la Bookfest 2022.

Peste 400 de evenimente, de la lansări de carte şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive pentru copii, îi așteaptă pe cititorii dornici să participe la un Salon de Carte lipsit de restricțiile din ultimii doi ani. Evenimentele pentru copii vor fi vedetele primei zile a Bookfest, 1 iunie, printr-o fericită coincidență atunci serbându-se și Ziua Copilului.

Peste 100.000 de vizitatori sunt așteptați la ediția din acest an la Bookfest.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. La ediția anterioară a Salonului Internațional de Carte Bookfest au fost prezenți peste 150 de expozanți. Programul celor cinci zile a cuprins peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive. Invitatul de onoare al acestei ediții a fost Marea Britanie. La edițiile internaționale anterioare țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia, Israel, Suedia și Statele Unite ale Americii.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: