conţinuturile paginilor

Proiecte 2014

Asociația Culturală Flower Power a organizat, pe 1 iunie 2014, o expoziție  UNICĂ !
Mulțumim celor care au ales să susțină desfășurarea acestui eveniment :
Primăria Municipiului București, UCIN, Petrom, Asociația Împreună Reușim.

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ
CULORILE INOCENȚEI

1 iunie 2014, Galeriile UCIN
video prezentare eveniment


”Speranță pentru micii artiști”,
21 decembrie 2013, ora 19:00, la
Casa de Cultură a Studenților-București

un spectacol umanitar dedicat premierii copiilor cu talente artistice speciale (inclusiv cei din familii defavorizate si instituționalizați)
Evenimentul a fost organizat în scopul premierii copiilor și instructorilor care lucreaza cu ei, pentru stimularea performanței în artă și pentru a aduce o mică satisfacție celor care își dedică viața educației artistice a copiilor și adolescenților.

In atelierul de pictură

Gala ”Speranță pentru micii artiști”-înregistrare

Premiile le-au fost oferite copiilor de personalități ale lumii artistice invitate la eveniment, vedete cu rol modelator din toate zonele artistice.

Asociația Culturală Flower Power a asigurat managementul și promovarea evenimentului în mass-media și prezența pe scena spectacolului a unor artiști consacrați  și, mai ales, emoția unică a contactului direct cu stelele care îi pot inspira să urmeze o carieră în domeniul artelor.
Printre artiștii care au participat la eveniment: actorii Mircea Gheorghiu(UNATC Bucuresti), Ana-Ioana Macaria(Teatrul L.S.Bulandra), Brandusa Mircea(Teatrul Național București), Grigore Leșe. Spectacolul a fost organizat și prezentat de actrița Anca Constantin(TVR).
Multumim celor care au fost, în 2013, alături de noi, sprijinind organizarea acestui eveniment: Hofigal, Boromir, Editura Velant, Casa de Cultura a Studentilor București, Petrom, Teatrul Național din București.

%d blogeri au apreciat: