conţinuturile paginilor

PROIECTE 2020

In 2020, Asociația Culturală Flower Power a continuat să organizeze, cu forțe minime și în condițiile impuse de pandemie, proiecte interesante.

Proiectul ”Intreabă de ce”, prima serie de podcasturi educative dedicate copiilor și…nu numai.

Intenția proiectului a fost să vină în ajutorul lor printr-o metodă de educație non-formală, în perioada complicată a anului 2020. Podcasturile au fost, dealtfel, aduse în atenția elevilor de Asociația Culturală Flower Power și în proiectul ”Ani de liceu-Povești on-air”.

Am editat, tot în 2020, Manualul Radio-Drama pentru elevi, sub forma de e-book. Cartea poate fi procurată din magazinul nostru, fiind un manual de producție de teatru radiofonic și podcast pentru elevi, editată în cadrul proiectului ”Ani de liceu-Povești on-air”, derulat de noi în anul 2018.

Website-urile noastre, au continuat să vină în sprijinul cititorilor, cu informații diverse și actualizate.

www.as-cult-flowerpower.info a adus zilnic știri proaspete și importante pentru părinți și copii.

www.miracole.info a continuat să atragă cei mai mulți vizitatori, prin rețete sănătoase publicate zilnic și prin articole informative care aduc știri noi pentru un stil de viață cât mai sănătos oferind sfaturi diverse pentru vizitatorii interesați.

www.scenariica-n filme a continuat să aducă elevilor și tinerilor pasionați de film, informații din lumea filmului.

În luna decembrie a anului 2020, am organizat, cu ajutorul voluntarilor din Timișoara o campanie de donații pentru o comunitate defavorizată din satul Pesac, județul Timiș.

Campania s-a numit ”Ajutăm copiii din Pesac” și a fost susținută de platforma Bursa Binelui

Am continuat și acțiunile de sustenabilitate ale proiectului ”Cultura Alternativă prin participarea la diverse întâlniri on-line care au avut drept scop susținerea artiștilor independenți și promovarea necesității îmbunătățirii statutului artistului în România. Criza provocată de pandemie a arătat, din păcate, poate prea concret, fragilitatea artiștilor independenți, în absența unui cadru legal care să le asigure protecția socială în situații dificile.

Pe pagina https://www.statutulartistului.ro și pe pagina de facebook www.facebook.com/statutulartistului, am publicat știri și materiale de interes. Intenția a fost să continuăm să venim în ajutorul artiștilor deja abonați la website-ul și pagina de fb create în cadrul proiectului Cultura Alternativă, derulat de ONG-ul nostru în perioada 2018-2019.

De asemenea, am inaugurat Magazinul nostru on-line care poate fi vizitat atât pe website-ul www.miracole.info, cât și pe www.as-cult-flowerpower.info

Am adus în atenția vizitatorilor noștri suplimente alimentare, diverse produse utile, dar și creații hand made ale artiștilor care s-au alăturat ONG-ului nostru.

Pe pagina Hand-made by Flower Power a magazinului, am prezentat colecția de bijuterii hand-made creată de actrița Clara Flores Aguilera.

Vom continua să prezentăm în magazin creațiile artiștilor care vor să își promoveze activitățile, susținându-le, prin mijloacele noastre, activitatea, conform misiunii ONG-ului nostru.

Mai multe informații despre proiectele noastre din 2020, puteți găsi pe paginile dedicate fiecărui proiect în parte.

Mulțumim voluntarilor noștri: Dany Vicze-coordonator al campaniei ”Ajutăm copiii din Pesac”

Mihaela Cazan-content website-uri și pagini de socializare facebook, instagram ale Asociației Culturale Flower Power,

Anca Constantin-administrare website-uri, campanii google ads, texte și voce pentru podcasturile din seria I și seria a II-a ”Intreabă de ce”

Melania Coman-previziuni numerologice pentru site-ul Miracole,

Clara Flores Aguilera-creatoarea colecției de bijuterii hand-made Joyas de Clara

Vă așteptăm să participați, în continuare, la proiectele noastre !

Vă invităm, de asemenea, dacă vă plac activitățile noastre să ne susțineți prin intermediul Declarației 230, despre care găsiți detalii pe pagina

Optimized by Optimole