conţinuturile paginilor

ECHIPA-ASOCIAȚIA CULTURALĂ FLOWER POWER

Echipa de bază a Asociației Culturale Flower Power

Picture

ANCA ROXANA
CONSTANTIN VAN DER ZEE

PREȘEDINTE

Experiență de peste 10 ani de presă, jurnalist de radio și televiziune, producător și PR evenimente culturale și artistice, coordonator al proiectelor ”Două extreme de latinitate-culturile română și catalană”-proiect de cooperare culturală România-Spania, realizat în parteneriat cu UNITER și al proiectului ”Așteptând Crăciunul” , dedicat promovării diversității culturale, în colaborare cu Asociația Culturală ”Grigore Leșe”, actriță și uneori și regizor de spectacole de teatru, licențiată în arte și specializată în arta actorului de teatru și film (U.N.A.T.C.București-2004). Absolventă a Universității București, specializarea chimie-fizică-pedagogie (1993). Manager de proiecte și Formator în domeniile PR și Marketing Cultural.

 


ADRIANA ZAHARIA
REGIZOR TEATRU
​coordonator proiecte


Picture

 

Regizor de teatru, inițiatoare și coordonatoare a proiectului Teatrul Desant, proiect al Asociației Persona. Lider de opinie pentru tânăra generație de artisti, Adriana Zaharia montează spectacole

având la bază texte contemporane și cercetează metode noi de exprimare artistică. este preocupată de noile tehnologii în artă și de problematica urbană, privită din perspectiva locuitorilor orașului. Este de asemenea preocupată de impactul actului artistic asupra mentalitălitații colective.

PictureANDREEA BIBIRI
ACTRIȚĂ, MEMBRU FONDATOR


Cunoscută actriță de teatru și film, regizor de spectacole de teatru.

 

Picture

IRINA DIMINTEI
RESPONSABIL FINANCIAR

Absolventă a Facultății de Stiinte Economice din cadrul Universitatii ”Titu Maiorescu”.
Licentiata in Stiinte Economice,specializarea Contabilitate.
Master în
Tehnici contabile si Financiare de Gestiune a Afacerilor – Academia de Studii Economice,
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

CLARA FLORES AGUILERA
ACTRIȚĂ

PictureActriță de teatru și film de origine chiliană, autor de texte dramatice și coordonator de proiecte teatrale.Picture

MIRCEA GHEORGHIUVICEPREȘEDINTE

Actor de teatru și film, de peste 10 ani, cadru didactic, prodecan  la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București, catedra ”Arta actorului”.

 
Picture

ANA-IOANA MACARIA
ACTRIȚĂ ȘI REGIZOR TEATRU
MEMBRU FONDATOR

 


Cunoscută actriță de teatru și film, recent a semnat și regia mai multor spectacole, după ce a absolvit un master de regie la UNATC. Lucrează cu tinerii pasionați de teatru, la Teatrul Studențesc ”Podul”. 

 


Picture

MONICA FLORESCU
ACTRIȚĂ


Absolventă a Facultății de Teatru, a avut diverse colaborări cu teatre și joacă în mai multe spectacole în teatrul independent. 
Lucrează cu copiii, fiind specializată în educația prin intermediul teatrului
.

 


Picture

TJEERD VAN DER ZEE
RESPONSABIL IT

 

IT executive, Olanda.
Este programator computer, administează sisteme computer, dezvoltă aplicații interne pentru companii, experiență în management servere SQL, team-management, creație și administrare website-uri, administrare de baze de date, infrastructuri IT. A lucrat ca voluntar pentru Institutul Groot Lankum, dedicat orfanilor și copiilor cu handicap mental, pasionat de construcțiile din lemn si de decorațiunile interioare din lemn.

VIRGIL BĂLAN-PSIHOLOG

Picture

Licențiat în sociologie-psihologie al Universității ”Spiru Haret”, studii postuniversitare în Psihologie Judiciară și Victimologie, a desfășurat activități în domeniul consilierii tinerilor privind cariera, a fost șef al Biroului de Consiliere pentru Părinți și Copii din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, în prezent fiind Psiholog în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, București.
Se implică în continuare în activități dedicate consilierii copiilor și tinerilor.

%d blogeri au apreciat: