Zilele Culturii Japoneze, la Universitatea Româno-Americană

Astăzi are loc ce-a de a XIa ediție a Zilelor Culturii Japoneze, la Universitatea Româno-Americană.

Centrul de Studii Româno-Japoneze “Angela Hondru” (CSRJ-AH), din cadrul Universității Româno-Americane, vă invită la o nouă ediție a Zilelor Culturii Japoneze, eveniment organizat cu ocazia aniversării a 17 ani de activitate. Festivalul va avea loc în perioada 25 – 27 mai 2022 și este destinat tuturor pasionaților de cultură niponă.

În programul actualei ediții se regăsesc:

𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟓 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐
– 𝐴𝑡𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑛𝑔𝑎 – de la ora 15:00, respectiv de la ora 17:00, la Sala Senatului a Universității Româno-Americane, sub îndrumarea artistei Anca Toma (NoctisArt).

𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟔 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐
– Începând cu ora 10:00, la Sala Senatului a Universității Româno-Americane, va avea loc conferința ”𝑅𝑒𝑝𝑟𝑒𝑧𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑓𝑒𝑚𝑒𝑖𝑖 𝑖̂𝑛 𝑠𝑡𝑎𝑚𝑝𝑎 𝑗𝑎𝑝𝑜𝑛𝑒𝑧𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑠𝑓𝑎̂𝑟𝑠̦𝑖𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑝𝑜𝑐𝑖𝑖 𝑀𝑒𝑖𝑗𝑖”, susținută de către domnul dr. Ioan Paul Colta (Complexul Muzeal Arad).

– De la ora 18:00, vă invităm la vernisajul expoziției ”𝑃𝑎𝑝𝑒𝑟 – 𝑈𝑛𝑓𝑜𝑙𝑑𝑖𝑛𝑔 𝑡ℎ𝑒 𝐻𝑒𝑎𝑟𝑡 𝑜𝑓 𝐽𝑎𝑝𝑎𝑛”, în Lobby C al Universității Romano-Americane.

𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟐𝟕 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐
– De la ora 19:00, în Sala Aula Magna a Universității Româno-Americane, sunteți invitați la o nouă ediție a 𝐻𝑎𝑟𝑢 𝑈𝑟𝑎𝑟𝑎 𝐺𝑟𝑎𝑛𝑑 𝐹𝑒𝑠𝑡𝑎, în care vor fi premiați și cei mai buni cursanți la limba japoneză ai Centrului.

Accesul la festival este gratuit. Pentru atelierele de manga, cât și pentru conferință și gala aniversară este necesară înscriere pe baza formularelor de mai jos. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, vă rugăm să verificați și pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: