conţinuturile paginilor

Prima şcoală online dedicată bonelor

Doi părinți au lansat un start up curajos, menit să asigure liniștea tuturor părinților din România care vor să își lase copiii în grija unor persoane de încredere, pregătite la standarde internaționale în domeniul creșterii și îngrijirii copiilor.

În luna octombrie, toate persoanele înscrise la cursurile școlii vor beneficia de o reducere de 50% din prețul acestora.

 „Acest copil, credem noi, că este dorit de toți părinții din România care au nevoie de bone. Și credem că va oferi acele standarde pe care, cu greu, le găsim în comunitatea actuală.” Andreea Georgescu – Co-Fondator Nanny Institute Romania

Andreea și Adrian Georgescu au inițiat acest proiect în urmă cu doi ani, după diferite experiențe nefericite în căutarea bonei potrivite pentru cei doi copii ai lor.

Întrebându-se la momentul respectiv despre ce ar trebui să se întâmple ca părinții să nu mai aibă experiențe negative în alegerea bonelor potrivite, și-au dat seama că educarea bonelor la standarde internaționale, având la bază o conduită etică și profesionistă, poate fi o soluție. Așa a luat naștere pentru ei un nou copil – Nanny Institute Romania.

Nanny Institute își propune să dezvolte cunoștințe și abilități necesare încă de la îngrijirea nou-născutului dar și ulterior, în etapele de dezvoltare specifice copilului mic, preșcolarului și școlarului.

Curriculumul școlii este centrat pe copil, cu peste 120 de ore de instruire online. Acesta a fost construit cu sprijinul experților în domeniul lor (pediatrie, psihologia copilului, prim ajutor, siguranța și sănătatea copiilor, nutriție).

Cursurile Nanny Institute se adresează atât bonelor cu sau fără experiență, care nu dețin o formare în domeniu. Nanny Institute este  soluția și pentru părinții care au găsit deja pe cineva cu calitățile necesare pentru a avea grijă de copilul lor dar doresc să se asigure că ea și-a însușit cunoștințele necesare în acest domeniu.

Cursurile sunt potrivite chiar și pentru părinți și viitorii părinți. Iar bunicii care își doresc un rol activ în viața nepoților, se pot bucura de beneficiile ceste școli cu atât mai mult cu cât s-au schimbat multe în ultimii 20-30 de ani.

Cei doi soți au construit întreaga platforma având în minte nevoia oricărui părinte de a fi liniștit la serviciu știind că acasă copilul este îngrijit așa cum o face ea/ el. Cursurile parcurse pot fi reluate oricând, la nevoie.

Despre Nanny Institute Romania

Nanny Institute România a fost înființată în anul 2020 pentru a oferi o școală, la nivelul standardelor internaționale, în domeniul îngrijirii și creșterii copiilor.

Nanny Institute se adresează bonelor cu sau fără experiență, viitorilor părinți sau bunici, precum și persoanelor care îngrijesc copii în diverse instituții (creșe, grădinițe, școli).

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: