conţinuturile paginilor

Conferința „Copiii în era digitală” online

Expertul mondial în educație digitală, Diana Graber, va susține online o conferință despre copii în era digitală și cum îi ajutăm să aibă o relație sănătoasă cu tehnologia.

Conferința ”Copiii în era digitală. Cum îi ajutăm să aibă o relație sănătoasă cu tehnologia.”  va avea loc online, sâmbătă 24 octombrie 2020, începând cu ora 18:00 și este deschisă publicului larg.

Participanții vor înțelege cum să ajute copiii mici să pună o bază solidă a abilităților emoționale și sociale de care vor avea nevoie atunci când vor începe să utilizeze tehnologiile digitale.

Vor fi prezentate patru abilități digitale care îi ajută pe copiii mai mari să prospere online:

-gestionarea reputației

-conștientizarea timpului de expunere la ecrane

-crearea și menținerea unor relații online sigure

-păstrarea confidențialității lor online.

În cele din urmă, participanții vor înțelege cum să îi ajute pe tineri să își folosească instrumentele digitale în moduri pozitive și productive.

În timpul conferinţei se va lansa versiunea românească a volumului „Copiii în era digitală. Cum îi ajutăm să aibă o relație sănătoasă cu tehnologia.”

„În English Kids Academy studiem cu cea mai mare atenţie care sunt condiţiile unei folosiri echilibrate a tehnologiei moderne în procesele educaţionale dar şi în viaţa de zi cu zi a copiilor noştri.

Suntem în legătură cu cei mai buni specialişti din lume dar şi din România care cercetează impactul pe care telefoanele mobile, tabletele etc. îl au asupra învăţării, asupra sănătăţii corpului, creierului, asupra sănătăţii mentale şi a calităţii relaţiilor noastre cu cei din jur.

Toţi specialiştii și toate studiile ştiinţifice recente din domeniu pun în lumină faptul că există otendinţă în creştere de folosire neadecvată, de folosire excesivă a tehnologiei moderne care care conduce în ultimă instanţă la o stare de dependenţă greu de tratat şi cu risc mare de revenire.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: