conţinuturile paginilor

Noapte albă a cărților

Trei biblioteci din București vor găzdui, pe 1 noiembrie, ateliere de lectură și creativitate pentru copii, recitaluri de operă și teatru, sub numele Nocturna Bibliotecii.

Cea de-a opta ediție va avea loc pe 1 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Biblioteca Metropolitană București – sediul central „Mihail Sadoveanu”, la filialele „Dimitrie Cantemir” și „George Coșbuc”.

Sediul central „Mihail Sadoveanu” a pregătit o serie de activități speciale pentru această noapte: atelier de lectură și creativitate pentru copii, operă, teatru, atelier Lip Dub, jocuri de societate, o mini-expoziție de fotografii trimise de fanii pisicilor și cărți surpriză.

Filiala „George Coșbuc” va deschide nocturna cu un atelier de lectură, creativitate și îndemânare, urmat de un spectacol pentru iubitorii de SF și o „vânătoare de cărți”.

Filiala „Dimitrie Cantemir” așteaptă copiii, de la ora 19:00, la un atelier de lecturi sonore, un atelier creativ, jocuri, karaoke, o paradă a costumelor de Halloween și o vizionare de film. Adulții pot participa la un atelier de creativitate și un workshop despre inteligența emoțională și empatie.

Activitățile au loc până după miezul nopții.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: