conţinuturile paginilor

Green Tech & Film Festival 5

Green Tech & Film Festival este o platformă educațională care promovează stilul de viață durabil, conștientizarea mediului și tehnologiile verzi existente, prin expoziții, documentare, dezbateri, conferințe și webinarii. Din 2017, fiind primul festival de acest gen din România, combină o EXPOZIȚIE de tehnologii verzi, o CONFERINȚĂ cu pionieri și gânditori de sustenabilitate și cea mai bună SELECȚIE DE DOCUMENTARE despre tehnologia verde.

Cu motto-ul „Este o nouă zi, este o nouă viață… viață sustenabilă!”, Green Tech & Film Festival 5 reunește oamenii – live și online – pentru a fi inspirați de tehnologiile verzi, inovatoare, care facilitează un stil de viață durabil.GTFF5 este eveniment satelit al European Climate Pact – Pactului European pentru Climă. European Climate Pact este o mișcare de oameni uniți în jurul unei cauze comune, fiecare făcând pași pentru a construi o Europă mai durabilă pentru noi toți.

Lansat de Comisia Europeană, Pactul Climatic face parte din Pactul Verde European și ajută UE să-și atingă obiectivul de a deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic din lume până în 2050.

Program Green Tech&Film Festival


25-28 noiembrie 2021, Promenada Mall

Joi, 25 noiembrie 2021 | orele 13.00 – 20.00
Vineri, 26 noiembrie 2021 | orele 13.00 – 20.00
Sâmbată, 27 noiembrie | orele 11.00 – 20.00
Duminică, 28 noiembrie | orele 11.00 – 20.00
BIKE CINEMA
Îți place să mergi cu bicicleta? Dar să vezi un film? Și dacă ți-am spune că ai putea să le faci pe amândouă în același timp? Experimentează Bike Cinema și află cum poți produce energie electrică pedalând.

EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ „DIN DRAGOSTE PENTRU MÂNCARE”
expoziție despre risipa de hrană

ADOPTĂ UN COPAC
adopții de copaci pentru compensarea emisiilor de carbon

RECICLARE DEEE-URI DE MICI DIMENSIUNI CU RespoDEEE
informare și colectare deșeuri de mici dimensiuni

iECO PLAYGROUND BY SENECA ECO LOGOS
expoziție interactivă despre ecologie

POARTA SĂRUTULUI DIN DOZE DE ALUMINIU
expoziție construită prin contribuția vizitatorilor care aduc doze goale

2 MINUTE CU AMY
punct de informare despre protecția mediului dedicat copiilor

ROATA NOROCULUI CU ÎNTREBĂRI DESPRE MEDIU
joc cu premii dedicat copiilor

AC WALLBOX
Mobilitate electrică la scară largă cu soluția de încărcare AC Wallbox de la ABB destinată domeniului rezidențial, pentru un transport durabil și fara emisii.

ALTERNASHIP
Îți place să explorezi lumi necunoscute? Vrei să contribui la salvarea unui univers distrus de nepăsare? Fă cunoștință cu ALTERNASHIP, nava care se conduce prin sunete! Devino compozitor al spațiului și plonjează în Galaxia care te așteaptă cu soluții de regenerare!

Caravana ECOTIC – muzeu mobil al deșeurilor electrice
Vino și vizitează Caravana ECOTIC, muzeul interactiv al deșeurilor electrice!
Aici vei vedea echipamente electrice dezasamblate si vei afla de ce trebuie sa le predai spre reciclare.
Caravana va fi amplasată lângă terasa Starbucks.


Online | Vineri, 26 noiembrie, orele 11.00 – 12.30 CONFERINȚA GREEN TECH & GREEN INNOVATION: Importanța inovației & tehnologiei in construirea oraselor durabile | Inovația în tehnologie ca accelerator al reciclării.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: