conţinuturile paginilor

Expoziția Space Adventure la București

Până pe 15 octombrie are loc la Romexpo, la cea mai mare aventură spațială a vieții tale în cadrul expoziției Space Adventure, care a cucerit cinci țări deja.
Expoziția vine în România cu multe jocuri interactive si simulatoare. Bucură-te de istoria uluitoare a călătoriilor spațiale și de experiența sentimentului de a fi un astronaut!
Poți cunoaște cele mai mari descoperiri ale omenirii într-o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați, începând cu visătorii care și-au construit prima rachetă spațială, și prin secolul al XX-lea, când națiunile au încercat să exploreze granițele sistemului solar într-o cursă spațială spre Lună!
Aruncă o privire asupra colecțiilor uimitoare de sute de piese ale US Space and Rocket Center, folosite în misiunile speciale ale NASA, asupra rocilor de lună colectate în timpul descoperirilor și asupra copiile reale ale rachetelor și capsulelor spațiale!
Dacă ți-ai imaginat cum ar fi să te pui în pielea unui astronaut, avem o veste bună, pentru că poți testa abilitățile tale de astronaut în tabăra noastră de antrenament! Te descurci cu gravitația? Poți să duci la capăt o misiune spațială? Poți să conduci o navă spațială reală? Cu ajutorul jocurilor interactive VR poți afla cu ușurință!

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: