Festivalul Caravana cu Jocuri – Bucuresti 2021

Între 30 iulie și 1 august 2021, Palatul Lahovary, unul dintre monumentele istorice de referinta din Bucuresti, devine destinație de joacă și lectură. Happy Color Romania și Hotel Lahovary Palace te cheamă aici la Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte, ediția Bucuresti 2021.


Caravana cu Jocuri este cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.
După trei ediții de succes desfășurate într-un an 2020 extrem de dificil, pe parcursul caruia festivalul s-a dezvoltat si reinventat deopotriva si doua editii desfasurate desfasurate anul acesta in Iasi si Timisoara, Festivalul Caravana cu Jocuri va ajunge pentru prima oara in Bucuresti formula extinsă in care s-au adăugat zonelor cu jocuri și ateliere o zonă generoasă cu carte pentru copii iar zona de evenimente culturale a fost mărită considerabil.

Trei zile mari și late te așteaptă cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi.

Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, lansări de carte, personaje de poveste, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.


Participarea publicului la evenimente este gratuită dar se va face tinand cont de distanțarea socială iar evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de autorități.
Cine poate participa?
Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare!


Cine suntem:


Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joaca si facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.
Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: