conţinuturile paginilor
Gradinite Cambridge

Grădinițe cu metode de predare Cambridge în România

Cambridge a lansat în România primul său program educațional pentru copiii de grădiniță.

Cambridge Early Years poate fi implementat, deocamdată, doar în unitățile de învățământ private.

Primele cursuri au început în septembrie anul acesta, la o școală din Sibiu, acolo unde 70 de copii cu vârste între 3 și 6 ani învață engleza prin joacă.

Copiii de la grupa mică, mijlocie și mare sunt antrenați în jocuri de rol, li se pun la dispoziție manuale digitale, materiale didactice care să-i ajute să experimenteze, să înțeleagă mediul înconjurător, le dezvoltă inteligența nativă, curiozitatea și imaginația.

Toate disciplinele, de la muzică, arte, până la matematică sau chiar sport, sunt predate în limba engleză de profesori acreditați Cambridge. Aceștia au urmat cursuri de pregătire, au participat la seminarii, workshopuri și cunosc în detaliu programa.

Programul oferă un foarte bun sprijin pentru profesori, oferindu-le sfaturi și suport despre cum să implementeze curricula și cum să-i ajute pe cei mici să facă tranziția către școala primară.

Abordarea este una modernă și inovatoare, total diferită de cea tradițională, românească, cu care suntem obișnuiți.

Pe lângă limba engleză, copiii învață să fie independenți, încrezători în forțele proprii, le este dezvoltată gândirea critică și sunt implicați activ în procesul de învățare. Ceea ce asimilează reprezintă o fundație solidă, o bază pe care vor construi mai departe.

La sfârșitul fiecărui an de studiu, copilul este evaluat Cambridge și primește o adeverință care atestă faptul că a fost înscris în acest program.

Cât costă cursurile

Pentru a putea organiza astfel de cursuri, școala trebuie să achite anual o taxă de 1200 lire.

Taxa de înscriere variază în funcție de programul pentru care optează părinții, program scurt sau program lung. Taxa acoperă și mesele copiilor, dar și toate resursele de care beneficiază aceștia: caiete, manuale, rechizite, alte materiale didactice.

Programul urmează să fie implementat și în școlile de stat, dar nu s-a stabilit încă o dată de la care se va întâmpla acest lucru.

În România, deocamdată, există doar câteva școli atestate Cambridge.

Promovarea examenelor de engleză Cambridge deschide ușa către multe oportunități pentru copilul tău. De aceea, oferim în centrele noastre cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge. Nivelul de engleză al cursanților noștri depășește deja nivelul necesar pentru aceste examene, iar aceste cursuri speciale îi pregătesc și mai bine să susțină astfel de teste și să le treacă cu succes.

Activitățile desfășurate în limba engleză pregătesc copiii pentru examenele Cambridge, sunt interesante și captivante, dând putere copiilor și sporindu-le încrederea în sine și abilitățile de a susține examene, în general.

Lecțiile sunt pline de activități distractive și melodii captivante, ajutându-i pe copii să-și extindă vocabularul, să-și perfecționeze gramatica și să experimenteze întrebări și discuții în limba engleză.

Leave a Reply

Optimized by Optimole