conţinuturile paginilor

Bounty Fair

Bounty Fair a ajuns la ediția #47 are loc în grădina Casei Universitarilor.

În weekendul 25-26 iulie, de la 10:00 până la ora 20:00, vino să te relaxezi la adăpost de oraș, în mijlocul naturii revigorante. E momentul să reîncepi să visezi, să investești în tine și să te relaxezi în vacanța ta de weekend!

Pe lângă shoppingul creativ, te bucuri de un buchet variat de mirosuri și gusturi de la creatorii de gourmet.

Iar momentele de respiro fabricate de artizanii experiențelor le găsești în zona de spectacol, de relaxare și de ateliere pentru copii. Fie că mănânci o înghețată, fie că alergi după cadouri, ai parte de un eveniment cum rar găsești în peisajul bucureștean.

Ce găsești La umbra târgului?

────────────────────

◆haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;

◆bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;

◆produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;

◆bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;

◆obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care au nevoie de susținerea ta pentru a continua.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia. 

La umbra târgului face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, evenimente recurente care vizează toate perioadele importante ale anului. 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: