conţinuturile paginilor

Aur câștigat la un concurs de robotică, în SUA

Aur câștigat la un concurs de robotică, în SUA

O echipă românească, AutoVortex CSU ASE România, a câştigat locul 1 la Campionatul Internaţional de Robotică din Utah, SUA, care citează News.ro. Copiii care au luat trofeul de aur în America sunt de la mai multe licee din Capitală. Ei au spus în cadrul unui interviu că cel mai mult i-a impresionat faptul că, deşi au câştigat în faţa echipelor din SUA, acestea şi-au dorit cu orice preţ să pună roboţii în ring alături de echipa din București.

Aceasta este antrenată de asist. univ. Panea Ionuţ Valentin din cadrul ASE Bucureşti şi mentorată de studenta Lipianu Ana Andreea de la Politehnica Bucureşti.

Elevii care fac parte din echipă sunt: Midache Andrei Ianis, Vasile Theodor Adrian, Dăscălescu Radu Gabriel, Dicu Maria Ioana, Hantascu Adrian Florin, Vasile Elena Maria şi Milea Răzvan Iacob.

Panea Ionuţ Valentin, antrenorul echipei de robotică, a explicat cum a fost competiţia din Utah şi ce misiune a avut de îndeplinit echipa formată din mai mulţi elevi de liceu din Capitală. Acesta a adăugat că echipa a lucrat intens în ultima lună şi jumătate în centrul de la Politehnica astfel încât să poată realiza robotul pentru această competiţie.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: