conţinuturile paginilor

Yoga în Parcul Izvor

Joi, 3 septembrie, în Parcul Izvor are loc o sesiune de Hatha Yoga în aer liber, alături de instructoarea, Lavinia Nistor.

Clasa durează o oră și este potrivita pentru toti participantii indiferent de nivelul de practica. În prima parte vom trezi corpul printr-o serie de flow-uri mai dinamice (de tipul Salutul Soarelui) iar in partea a-II-a aducem relaxare în corp prin posturi mai statice, pe salteluță.

Dacă nu ai mai făcut yoga și vrei să încerci acum prima dată ești binevenit/ă. Tot ce trebuie să faci este sa vii cu deschidere, curiozitate și curaj iar eu te voi ghida pe tot parcursul practicii astfel încât să ai o experiență plăcută.

Participarea se face pe baza de donație.

Ce ai nevoie:

– o saltea de yoga sau un prosop/patura (de preferat una/unul pe care să nu aluneci)

-apa pentru hidratare

-haine lejere in care sa te simti bine

-veselie si voie buna

➡️ ÎNSCRIERI: http://shorturl.at/hsuLV

Despre Lavinia Nistor

Îmi place să învăț continuu și să experimentez cu sufletul, corpul și mintea așa că în ultimii ani am investit în mine mergând cu mintea cât mai deschisă la cursuri, workshopuri, ateliere, terapii din zona de dezvoltare personală și spirituală. Practic yoga de 4 ani și sunt instructor certificat la Centered Studio.

Vom respecta distanța regulamentară și vom folosi salutul „Namaste” în loc de îmbrățișări. Utilizarea măștii este la propria alegere, atât timp cât respectăm distanța. 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: