conţinuturile paginilor
Be change maker

UN Youth invită tinerii la cursuri de formare online

UN Youth vă invită să participați la ”Be change maker”, un program de formare online care inspiră acțiuni privind provocările globale prin intermediul antreprenoriatului social și al puterii competențelor.

Puteți face parte din soluțiile pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite!

BeChangeMaker oferă acces la conținut de învățare de înaltă calitate prin HP LIFE, instrumente și tehnologie pentru accelerarea startup-urilor, coaching dedicat, mentorat și sprijin personalizat, precum și oportunitatea de a accesa o rețea globală diversă de potențiali susținători și investitori.

HP LIFE, un program al Fundației HP, oferă 32 de cursuri de învățare online gratuite pentru antreprenorii, proprietarii de afaceri, studenții și persoanele care învață pe tot parcursul vieții din întreaga lume.

Înscrierile pot fi făcute pe butonul de mai jos!

Tot de la UN Youth, tinerii primesc invitația de a se alătura seriei de webinarii de masterclass, organizate în parteneriat cu International Trade Centre (ITC) și Visa, pentru tinerii antreprenori și profesioniștii din domeniul comerțului electronic. Înscrieți-vă acum pentru sesiuni transformatoare pentru a vă îmbunătăți cunoștințele financiare și abilitățile de comerț electronic în era digitală.

Leave a Reply

Optimized by Optimole