conţinuturile paginilor

Târg de Sânziene

​Zânele diafane și-au dat întâlnire pe pământ și au pregătit un weekend magic(23– 24 iunie), cu flori împletite în cunune, cântece, dar și un târg de creații unicat  în grădina de la Merlock.
Se spune din moși-strămoși ca noaptea de Sânziene sau Drăgaica e una magică, în care toate minunile sunt posibile, cerul se deschide, zânele dansează și sărbătoresc soarele, dragostea și pofta de viață.
Și cei mici care trec pragul  grădinii vor avea parte de sesiunile lor de magie, când lucrurile nu o să mai fie exact ce erau –  transformând lutul simplu în flori colorate, colorând, decorând obiecte cu tehnica șervețelului și realizând personaje din linguri. Tot pentru ei, duminică seara se face o călătorie în timp, acum 50000 de ani, într-un trib în care limbajul este sunetul tobelor africane, bolurilor tibetane, cel al maracas-urilor amerindiene și al apelor din tobele siberiene, căci aducem un nou atelier de drumming.
Pentru că toate fetele sunt zâne de Sânziene și trebuie să fie și mai frumoase,  își pot alege ținuta preferată de la  50 de meșteri pricepuți care  vor aduce haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare , de purtat, oferit în dar sau de luat acasă.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: