conţinuturile paginilor

Spectacol- Miraj. Un spațiu posibil, la Replika

Spectacol pentru copii Miraj. Un spațiu posibil are loc la Replika, pe 5 iulie, începând cu ora 19:00 .Bucharest Pride 2022 | 1 – 9 iulie

Rădăcini adânci, tulpini înalte!
Prinde-te de ce te hrănește.
Dă-ți timp.
Stai în soare.
Prinde-te de ce te hrănește.
Dezvață. Iubește.
Prinde-te de ce te hrănește.
Pentru fiecare e altceva.

Începutul a fost o oprire. O pauză. Un stop. Un timp fără de timp.
Cinci facilitatoare reimaginează originea lumii și ficțiunile vizionare ale unui nou început. Un început ca o practică nesfârșită a grijii alinătoare. Un început ca o revărsare a încrederii transformatoare. Un început ca o contopire a corpurilor hibride care învață plăcerea de la plante și exersează infinitele lor posibilități. Un început ca un doliu colectiv care eliberează dureri ascunse. Un început ca o ruină prin ale cărei crăpături pulsează tandrețea. Un început ca o devenire continuă.

Echipa spectacolului: Paula Dunker, Adrian Ganea, Iris Horomnea, Maria Martelli, Mihaela Michailov, Katia Pascariu, Teodora Retegan, Maria Sgârcitu.

La spectacol intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să vă înscrieți prin intermediul următorului formular: https://cutt.ly/lKSdA0M.

O producție ADO, în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika.

Teatrul Educațional – teatrul ca limbaj deschis spre lumea contemporană.

TEATRUL EDUCAȚIONAL Replika este forma de teatru prin care participanții se educă reciproc, în spiritul creativității, spontaneității, respectului implicării indiviuale și de grup, schimbului de idei și întrebări, pentru a construi împreună acțiuni de reprezentare colectivă.
TEATRUL EDUCAȚIONAL pune accentul pe rolul jocului și inventării unor situații de viață pe care, experimentându-le direct, participanții le integrează ulterior în orizontul lor de cunoaștere socială.
În TEATRUL EDUCAȚIONAL, procesul de creație este o formă de educație continuă, în care toți participanții învață să-și dezvolte potențialul imaginativ, capacitatea de reacție, atenția la cei din jur, sensibilitatea, abilitățile dobândite și experiența de viață de care dispune.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: