conţinuturile paginilor

Sistem online de predare a limbii engleze

Qdays Educational aduce în România un sistem online de predare a limbii engleze pe o platformă de studiu premiată internațional – English Live.

English Live este un program de studiu pentru cursuri de limba engleză online cu acces 24 de ore din 24.

Cursul este împărțit pe 16 niveluri de studiu, de la începător la avansat și este accesibil de pe orice dispozitiv mobil (telefon, tabletă, laptop).

Pentru prima oară studenții pot învăța după un program personalizat, adaptat propriului stil de viață, indiferent de nivelul de cunoștințe, de locație sau de ora din zi.

“Ne bucurăm că am reușit alături de partenerul nostru EF Education First să aducem în România un program cu adevărat valoros de învățare online a limbii engleze. English Live este soluția de încredere aleasă deja de către branduri cunoscute și lideri în industrie. Acum e disponibilă și cursanților adulți ori elevi. În cei 10 ani de activitate, Qdays a călătorit alături de tineri din toată țara la tabere internaționale în școli EF. Acum e momentul să aducem calitatea cursului EF la ei acasă!” Andrei Henegar, directorul de recrutare al Qdays Educational.

Platforma online English Live a fost creată de către EF Education First, cel mai mare furnizor de programe de studiu pentru limbi străine din întreaga lume.

Fiind dezvoltată în colaborare cu cadre academice de la universități de top din jurul lumii, platforma asigura o metodă rapidă și garantată de studiu al limbii engleze.

Recunoscută de experți lingviști de pretutindeni, EF a fost premiată în 2018 cu prestigiosul premiu de excelență din partea The Learning and Performance Institute pentru impactul în domeniu educației.

Un curs online este compus din materiale de studiu pentru citire, scriere, ascultare și pronunție, completate de sesiuni live de conversație în grup, sau unu-la-unu cu un profesor expert.

Sesiunile live nu necesită programare și încep la fiecare 30 de minute pe tot parcursul zile, facilitând accesul pentru cursanți. Cursanții au parte de flexibilitate maximă bucurându-se totodată de calitatea unui curs de engleză în străinătate chiar și fără a călători.

Echipă

În spatele programului English Live se află o echipă de câteva mii de profesori acreditați din partea TEFL (Teaching English as a Foreign Language) și TKT (Cambridge English Teaching Knowledge Test) pentru predarea limbii engleze online. Rețeaua de profesori calificați se întinde pe tot globul, în diferite țări vorbitoare de engleză: din SUA până în Marea Britanie, din Canada până în Africa de Sud, din Australia până în Noua Zeelandă. În acest fel un profesor poate fi disponibil pentru lecții la orice oră din zi.

Sistemul integrat Advanced Speech Recognition (ASR) poate evalua pronunția în timp real, la fel ca un tutore live. Cursantul primește indicații pentru fiecare stadiu de învățare așa încât să poată avansa cu încredere la următorul nivel.

Odată parcurs fiecare nivel se acordă o diplomă nominală certificată din partea EF, cursantul putând astfel demonstra cunoștințele acumulate. Standardul de certificare EF este aliniat cadrului Common European Framework of Reference (CEFR) ce este recunoscut internațional pe o scara de la A1 la C2.

Programul de studiu este structurat după preferințele fiecărui cursant. Planul de lecții flexibil se stabilește individual după nivelul de cunoștințe, disponibilitatea și obiectivele fiecărui elev în parte. Studiul poate fi concentrat pe 3 arii de interes: Business English pentru engleza la locul de muncă, cu diverse domenii de aplicabilitate din industrii variate, Travel English pentru o excursie în străinătate sau pregătire pentru examen: TOEFL sau IELTS.

Un procent de 98% din studenți recomandă această platformă, atingându-și obiectivele și îmbunătățindu-și gradul de cunoștințe urmând cursurile online English Live.

Organizațiile internaționale aleg din ce în ce mai des pregătirea online ca metodă preferată de dezvoltare profesională pentru instruirea personalului și pentru a asigura motivarea forței de muncă oferind acces la noi cunoștințe în aceste vremuri mereu schimbătoare.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: