conţinuturile paginilor

Au început înscrierile pentru Tabăra de creație „Vara pe uliță”

Au început înscrierile pentru Tabăra de creație „Vara pe uliță”, organizată de Muzeul Satului,„Dimitrie Gusti” ! A -XXVIII-a ediție se va desfășura între 20 iulie și 7 august și va avea câteva noutăți.

Copii și tineri cu vârste cuprinse între 7-18 ani vor lucra alături de meșteri populari din întreaga țară și vor fi inițiați în tainele olăritului, vor afla cum să încondeieze ouă, cum se ţese, cum să realizeze o icoană pe lemn și una pe sticlă, cum să facă podoabe populare sau cum să își confecționeze o păpușă. Nu vor lipsi nici atelierele de desen-pictură, jucării din lemn, teatru de păpuși, modelaj.

Noutățile Taberei sunt atelierele de pictură pe pânză, croit-cusut-brodat ia românească, prelucrarea artistică a pielii pentru a crea o pereche de opinci și accesorii din piele, precum și atelierele de artă medievală.

Înscrierile au loc atât la sediul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, clădirea Arhondaric, Șos. Kiseleff nr. 28, de luni până joi, între orele 10:00 și 15:00, iar vineri între orele 10:00 și 13:00, cât și online (cu un telefon în prealabil, pentru a verifica disponibilitatea locurilor) la adresa de e-mail programe.culturale@muzeul-satului.ro, prin completarea fișei de înscriere.

Anul acesta Grupa BABY – 3-6 ani se anulează din cauza stării de alertă
Disponibilitatea locurilor – 6 copii/atelier

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: