conţinuturile paginilor

RIUF – Târgul de universități pentru tinerii interesați de studii în România și străinătate

Pe 19 și 20 octombrie vom fi la București, pe 22 octombrie la Cluj-Napoca, pe 24 octombrie la Iași, iar pe 26 octombrie la Constanța! Ți-am povestit până acum cu ce universități de top vei face cunoștință, cine te va inspira la RIUF YouForum și ce mai găsești la eveniment, așadar a venit vremea pentru ultimele detalii.

Nu trebuie să sari peste pasul înscrierii pentru eveniment, completând un formular simplu pe site. Astfel, ajuns la RIUF va fi mult mai ușor să primești ecusonul personalizat și să ajungi direct în zona cu expozanți sau în zona special amenajată pentru RIUF YouForum. Taxa de 5 lei o vei plăti chiar la intrare, iar aceasta îți asigură accesul în toate spațiile pregătite pentru eveniment.

Dacă vrei să participi la sesiunile de discuții sau atelierele din cadrul RIUF YouForum nu uita să îți rezervi locul acolo unde dorești. Locurile sunt limitate (din rațiuni logistice), așadar dacă vrei să discuți direct cu speakerii asigură-te că ai marcat prezența ta acolo. La București te vor inspira profesioniști, oameni pe care îi admiri, între care și Dana Rogoz, Dan byron, Sore, Sebastian Coțofană, Anca Serea, Dragoș Iliescu, Gelu Duminică, Cosmin Stan, Alina Vîlcu. În plus, la edițiile YouForum din Cluj-Napoca și Iași te așteaptă antreprenori, oamenii din industria mass-media, actori, cântăreți și alți experți!

La RIUF vor fi prezente universități de top, dar și consilieri educaționali. Care e rolul lor? Ei bine, ei te consiliază gratuit în procesul de admitere la facultatea la care visezi. Totodată, dacă vrei să mergi la o universitate care nu va fi prezentă fizic la RIUF, discută cu ei și vei afla toate informațiile de care ai nevoie.

Marchează-ți în calendar ziua de RIUF și hai să ne cunoaștem!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: