conţinuturile paginilor

Întreabă de ce. Podcasturi educative pentru copii.

Asociația Culturală Flower Power lansează seria de podcasturi educative pentru copii, ”Întreabă de ce”.

Proiectul continuă seria de proiecte ale ONG-ului care a lansat, de la înființare până acum, o serie de proiecte în premieră, care au inspirat, apoi, pe mulți alții.

Am fost primii care am realizat o tabără de teatru și film pentru copii, în 2011. Tabăra de teatru și film Actorkids a reușit să adune în jurul unei profesii minunate copii din toată țara. În prima ediție a taberei am realizat cursuri de actorie, creație de decoruri, exerciții de comunicare și expresivitate. Au urmat alte ediții, la fel de interesante.
Am organizat prima gală a școlilor de arte din România, unde am premiat copiii și profesorii cu care aceștia au lucrat în domeniul artelor.(Gala ”Speranță pentru micii artiști”.)

Am realizat, apoi, proiecte de promovare a scrierii creative, a teatrului radiofonic și a filmului. În fiecare an, am editat și publicat manuale dedicate copiilor, pentru educația în domeniul diverselor arte.

Avem un website activ care prezintă toate proiectele noastre și oferă un flux constant de știri actualizate părinților și copiilor. Pe site-ul nostru puteți găsi știri proaspete despre toate evenimentele și proiectele dedicate copiilor.

Cu ocazia acestor Sărbători de Paști speciale prin faptul că le vom petrece în cerc restrâns, lansăm un nou proiect dedicat educației on-line, prin intermediul artelor.

Podcasturile educative pentru copii, încep astăzi cu primul episod din prima serie, numit ””De ce este cerul albastru ?”.

Această primă serie de podcasturi va da răspunsuri la întrebări pe care copiii le pun, de obicei, părinților.

Poate că, uneori, părinții sunt ocupați sau au alte griji. Alteori, poate că sunt luați prin surprindere de întrebări și nu au, pe loc, răspunsuri complete și documentate.

Vom răspunde noi, dacă ne veți trimite întrebările la care doriți să aflați un răspuns.

Răspunsurile sunt realizate sub formă de podcasturi, la care invităm să participe artiștii care vor să contribuie la educație și în acest fel.

Misiunea noastră este implicarea artiștilor în educație și crearea unui cadru în care aceștia să poată comunica cu copiii.

Proiectele noastre au fost realizate de-a lungul timpului cu sprijinul mai multor companii și instituții care ne-au susținut activitatea.

Printre acestea, Petrom, Casa de Cultură a Studenților ”Grigore Preoteasa” din București, UNITER, Primăria Generală a Municipiului București, Primăria Sectorului 3, Editura Arthur, Editura Litera, Asociația Culturală Grigore Leșe.

Pentru proiectele noastre a lucrat și lucrează, în cea mai mare parte a timpului ca voluntari, întreaga noastră echipă, dar și părinți, profesori, oameni care se implică în activitățile pe care le realizăm.

Dacă doriți să susțineți proiectul nostru ”Podcasturi educative pentru copii”, puteți să ne susțineți, făcând o donație la Bursa Binelui, unde este listat deja.

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/20-podcasturi-educative-pentru-copii-Invata-din-povesti

Dacă doriți să vă implicați, artistic, în realizarea acestor podcasturi, ne puteți scrie pe adresa noastră de email: as.cult.flowerpower@gmail.com

sau direct, aici:

Click or drag a file to this area to upload.


Vă mulțumim și vă invităm să urmăriți proiectul nostru pe pagina:

Podcasturi pentru copii

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: