conţinuturile paginilor

Unde poți merge în week-end cu copiii…și pe vreme de iarnă…ca să nu mergi la mall

La 20 de km de centrul Bucureștiului te așteaptă o oază de relaxare. Palatul Știrbey a fost construit între anii 1855 – 1864 de Barbu Știrbey, domnul Țării Românești. În 2007 a fost redeschis publicului și poate fi vizitat în intervalul orar 10:00 – 23:00. Intrarea pe acest domeniu este gratuită.

Aer curat și liniște este ceea ce îmbie la relaxare când vrei să fugi puțin din oraș pentru a scăpa de agitație și nu ai prea mult timp la dispoziție.

La domeniul Știrbey se poate mânca și la restaurant sau pe terasa palatului.

Cea mai apropiată distracție acvatică de lângă București, Therme este deschis 12 luni pe an, fiind cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertainment din Europa. Aici, temperatura aerului este mereu de 29-30 grade Celsius, iar cea a apei de 33 de grade Celsius.

Spații de relaxare, piscine, restaurante sunt doar câteva dintre elementele care te vor ajuta să te simți răsfățat, departe de zgomotul orașului.

Clubul de călărie Equestria te așteaptă cu condiții unice pentru echitație în jurul Bucureștiului-manejurile acoperite. Este vorba de un manej mai mic, cu dimensiunile de 22m / 36m, rezervat începătorilor şi lucrului la coardă. Manejul principal este rezervat călăreţilor mai avansaţi şi antrenamentelor specializate, de obstacole şi dresaj. Ambele au instalaţie de iluminat, putând fi folosite şi după lăsarea întunericului.

Manejul principal oferă un teren de lucru de 30m / 75m, constituit din nisip special pentru terenuri de echitaţie, cu un sistem subteran de irigaţie automată. Are, astfel, o umiditate optimă, echilibrată şi constanta, ceea ce îl face nu numai total lipsit de praf (atât de important pentru plămânii calului şi călăreţului!), dar şi foarte „prietenos”cu tendoanele şi articulaţiile calului!

Manejul mare are şi o zonă de tribune, peste 200 de oameni fiind posibil să asiste odată la evenimentele sportive ce se desfăşoară înăuntru. 

Restaurantul de la capătul manejului oferă altor aproximativ 50-60 de persoane să asiste direct la antrenamentul sau concursul din manej, în timp ce iau masa, sau doar stau de vorba.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: