conţinuturile paginilor

Kinodiseea-filme pe acoperișul OCC

În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20:30, Opera comică îi invită pe copii să vizioneze filme pe acoperiș.

Vizionările au loc în cadrul Festivalului Internațional de film pentru copii, Kinodiseea.

Proiecțiile de film au loc pe acoperișul Operei Comice pentru Copii, adresa: Calea Giulești, nr. 16.

Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin 15 minute înainte de începerea proiecției.

Sâmbătă, 10 octombrie, ora 20:00

𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫, Regia: Eric Darnell, Tom McGrath

Detalii: animație, 86 minute, AG

Sinopsis: Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York, naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă! Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith conduc o distribuție de mari vedete care își împrumută vocea acestor animale haioase – între care un cvartet de pinguini puși pe rele și legiuni întregi de lemurieni, în frunte cu extraordinarul Rege Julien. MADAGASCAR este un film de familie excelent, cu un umor dezlănțuit, de care nu vă veți mai sătura!

Duminică, 11 octombrie, ora 20:00

𝐈𝐜𝐞 𝐀𝐠𝐞 (𝐄𝐩𝐨𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐆𝐡𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆), Regia: Chris Wedge, Carlos SaldanhaDetalii: animație, 85 minute, AG

Sinopsis: Pe timpul când planeta intră în epoca de gheață, toate animalele migrează spre sud în căutarea unei clime mai calde. Sid este un leneș lăsat în urmă de familia sa. Când se trezește îl întâlnește pe Manny, un mamut, pe care se hotărăște să-l însoțească din moment ce a rămas singur. Tabăra oamenilor este atacată de tigri, iar o femeie sare în râu pentru a-și salva copilul. Micuțul este „adoptat” de Manny și Sid, care decid să-l înapoieze tatălui. În călătoria lor, cei doi sunt însoțiți de Diego, care la început vrea să fure copilul, dar care apoi el însuși îi va lua apararea în fața restului de tigri înfometați.

––––––––––––––––––––––––––––––

Vineri, 16 octombrie, ora 20:00

𝐓𝐡𝐞 𝐈𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐛𝐥𝐞𝐬 (𝐈𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐢), Regia: Brad Bird

Detalii: animație, 115 minute, AG

Sinopsis : Mr. Incredible a fost un supererou, până când o serie de procese intentate de persoanele salvate i-au forțat pe toți supereroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum el este cunoscut ca Bob Parr și trăiește împreună cu Helen, fosta Elastigirl și cei trei copii ai lor, Violet, Dash si Jack. Lucrează ca specialist în asigurări și e stresat de șeful care îl împinge întotdeauna de la spate; dar soția lui s-a străduit prea mult pentru a crea o viața normală pentru familia ei, pentru ca el să fie nostalgic după zilele de supererou. Când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă într-o capcană pusă la cale de un vechi dușman. Acum întreaga familie trebuie să-i vină în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și alte numeroase victime inocente.

Sâmbătă, 17 octombrie, ora 20:00

𝐀𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚, Regia: Don Bluth, Gary Goldman

Detalii: animație, musical, 94 minute, AG

Sinopsis: Cândva, nu foarte demult, familia Romanov trăia într-o lume încântătoare a palatelor elegante și a petrecerilor fastuoase. Dar cumplitul Rasputin, întors la Sankt Petersburg din dorința de a se răzbuna, va aprinde focul revoluției ce va cuprinde întreaga țară, în cele din urmă distrugând familia Romanov. În urma atacului asupra Palatului Regal, singurele care vor supraviețui sunt împărăteasa Marie și nepoata ei, Anastasia. Urmărite de Rasputin, singura lor speranță este să prindă ultimul tren spre Moscova. Înghețata Volgă pune capăt zilelor lui Rasputin, cruțându-le astfel pe Marie și pe Anastasia. Dar în lupta lor pentru supraviețuire cele două se rătăcesc una de cealaltă.

Duminică, 18 octombrie, ora 20:00

𝐅𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬𝐚 𝐬̦𝐢 𝐁𝐞𝐬𝐭𝐢𝐚, Regia: Kirk Wise, Gary Trousdale

Detalii: animație, 81 minute, AG

Sinopsis: Belle este o fată nemulțumită de viața dintr-un orășel provincial al Franței, care încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinț tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câștige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână așa pentru totdeauna.

Vineri, 23 octombrie, ora 19:30

𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐀𝐝𝐝𝐚𝐦𝐬, Regia: Barry Sonnenfeld 

Detalii: Comedie, 102 minute, AG

Sinopsis: Este momentul să faceți cunoștință cu familia Addams, o comedie realizată pe baza cărții Familia Addams.

Îi veți întâlni pe blândul Gomez, un împătimit al trabucurilor, pe îngrozitoarea sa soție, Morticia și pe cei doi copii neastâmpărați, Wednesday și Pugsley, într-o călătorie nesfârșită în lumea teribilului. Să nu vă mire așadar că vecinii lor sunt speriați de moarte și devin cu toții isterici la auzul sosirii membrilor Familiei Addams!

Sâmbătă, 24 octombrie, ora 19:30

𝐂𝐨𝐫𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞, Regia: Henry Selick

Detalii: animație, fantastic, 101 minute, AG

Sinopsis: Coraline pătrunde printr-o ușă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case și ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieți. La suprafață, această realitate paralelă este șocant de asemănătoare cu viața ei adevărată, doar că-i mai interesantă și aventuroasă! Dar când aventura devine periculoasă, iar ceilalți părinți ai ei încearcă s-o păstreze pentru totdeauna în lumea lor, Coraline va trebui să evadeze.

Duminică, 24 octombrie, ora 19:30

𝐌𝐚𝐥𝐞𝐟𝐢𝐜𝐞𝐧𝐭, Regia: Robert Stromberg

Detalii: aventuri, familie, 97 minute, AG

Sinopsis: Frumoasa și tânăra Maleficent trăiește o viață idilică în pașnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii și o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.

––––––––––––––––––––––––––––––

Vineri, 30 octombrie, ora 20:00

𝐀𝐥𝐚𝐝𝐝𝐢𝐧, Regia: Ron Clements, John Musker

Detalii: animație, 90 minute, AG

Sinopsis: Aladdin este un tânăr vagabond care trăiește pe străzile unui oraș aglomerat alături de credincioasa lui maimuță, Abu. Când prințesa Jasmine, speriată de ideea unei căsătorii forțate și sătulă să își petreacă timpul doar în palat, decide să fugă, se strecoară prin piața din vecinătate și îl întâlnește pe Aladdin.

La ordinul maleficului Jafar – mâna dreaptă a sultanului – Aladdin este aruncat după gratii și se trezește prins în planul lui Jafar de a aduce orașul la picioarele lui cu ajutorul unei lămpi fermecate. Legenda spune că doar o persoană care poate fi descrisă drept „diamant neșlefuit” poate scoate lampa din Peștera Fermecată. Poate că Aladdin se potrivește descrierii, dar asta nu-i va fi suficient pentru a o lua pe prințesă de soție, iar legea impune ca tânăra să se căsătorească cu un prinț.

Sâmbătă, 31 octombrie, ora 20:00

𝐂𝐚𝐫𝐬 (𝐌𝐚𝐬̦𝐢𝐧𝐢), Regia: John Lasseter

Detalii: animație, 116 minute, AG

Sinopsis: Fulger McQueen este o mașină mândră nevoie-mare, începătoare în ale curselor. El merge în viteză către un raliu important, însă ajunge în Radiator Springs, unde are un accident în urma căruia distruge multe din bunurile locuitorilor. Pentru a se revanșa, Fulger este pedepsit să facă muncă în folosul comunității. Deși ar face orice ca să scape de muncă, McQueen trebuie să învețe să-i respecte și să se împrietenească cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oraș si reveni pe circuitul de curse.

Duminică, 24 octombrie, ora 20:00

𝐅𝐫𝐨𝐳𝐞𝐧 (𝐑𝐞𝐠𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐆𝐡𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆), Regia: Chris Buck, Jennifer Lee

Detalii: animație, 102 minute, AG

Sinopsis: Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Anna și Kristoff vor fi nevoiți să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: