conţinuturile paginilor
evenimente culturale 2023

Evenimente culturale 2023 la Centrul de Teatru Educațional Replika

Evenimente culturale 2023 la Centrul de Teatru Educațional Replika

Pe 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟓 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, de la ora 19:00, se reia spectacolul 𝐃𝐍𝟖𝟑 la Replika!

𝐃𝐍𝟖𝟑 este un spectacol despre un atașament toxic între un elev și-o coordonatoare a unei trupe de teatru. Este un spectacol care explorează limitele dintre iubire și abuz.

Luiza Mihăilescu este regizoare de teatru din România. A studiat regie de teatru în București, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică la clasa lui Radu Apostol și a Răsvanei Cernat și are masteratul în regie de teatru la Royal Holloway University of London din Egham, Marea Britanie, condus de Katie Mitchell. În prezent urmează studiile doctorale ale U.N.A.T.C. București unde cercetează metodologii și pedagogii ale regiei de teatru feministe.

Alexandru Gorghe este un tânăr scriitor și dramaturg. A terminat studiile de licență la Royal Central School of Speech and Drama din Londra, iar în prezent urmează studiile de master în Scriere Dramatică, coordonat de Mihaela Michailov. 

A început să joace, să regizeze și să scrie încă din liceu, în cadrul trupei de teatru a liceului din Botoșani. În repertoriul dramaturgiei sale găsim mai multe piese ce au fost reprezentate pe scena teatrului românesc: Băiatul cu șosete roz – reprezentată la Teatrul Excelsior, Mi-e rușine și spectacolul lectură Părăsindu-ți mama – ambele prezentate la Centrul de Teatru Educațional Replika. Alături de Luiza Mihăilescu, la Teatrul Andrei Mureșan din Sfântu Gheorghe a fost realizat spectacolul lectură Câinele maimei mele pentru care Alex a semnat dramaturgia, iar Luiza, regia. 

Text: 𝐀𝐥𝐞𝐱 𝐆𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞

Distribuție: 𝐊𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐏𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐢𝐮 & 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐈𝐨𝐧𝐮𝐭̦ 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮

Regie și ecleraj: 𝐋𝐮𝐢𝐳𝐚 𝐌𝐢𝐡𝐚̆𝐢𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮

Scenografie: 𝐆𝐚𝐛𝐢 𝐀𝐥𝐛𝐮

Muzica: 𝐀𝐥𝐞𝐱 𝐁𝐚̆𝐥𝐚̆

Afiș: 𝐄𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐆𝐚̆𝐠𝐞𝐚𝐧𝐮

Mulțumiri: 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐭̦𝐮

Durată: 1h

Recomandare de vârstă: 14+

Vă așteptăm rezervările pe adresa de email: rezervari.replika@ascultflowerpower

Katia Pascariu este câștigătoarea premiului Gopo pentru cea mai bună actriță într-un rol principal pentru filmul Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, în regia lui Radu Jude. Pentru același rol a fost înscrisă pe lista celor mai buni actori New York Times.

La Replika performează un rol puternic în one woman show-ul Toată liniștea din lume și poate fi văzută în mai multe producții ale Stagiunii de Teatru Politic.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: