conţinuturile paginilor

Elevii pot participa online la cursurile unei universități particulare

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a pot participa online în cadrul programului „Fii student URA pentru o lună”, derulat de o universitate particulară, în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2021. Acesta îşi propune să susţină elevii de liceu în procesul alegerii informate privind cariera, dar şi să stimuleze performanţa şcolară în scopul atingerii obiectivelor personale şi profesionale, potrivit anunțului.

Conform site-ului universității, proiectul cuprinde o serie de workshop-uri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea carierei în raport cu provocările actuale ale mediului economic, dar şi bazate pe teme diverse din sfera socială şi educaţională. 

De asemenea, este pusă la dispoziție o serie de cursuri și seminare, la care elevii au posibilitatea de a se înscrie și de a asista, cu scopul de a face mai ușor diferența dintre partea teoretică, desfășurată la curs, și cea aplicativă, derulată la seminar, după cum se arată în anunț, după cum este precizat în anunț.

Cursurile și seminarele se vor desfășura pe platforma Microsoft Teams și elevii vor primi o invitație pe adresa de mail cu care s-au înscris. Workshop-urile se vor desfășura pe platforma Zoom.

Aici poate fi consultată lista tuturor activităților desfășurate și link-urile formularelor pe care trebuie să le trimită elevii pentru înscriere.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: