conţinuturile paginilor

Cursuri de la Google

Google a făcut recent un anunţ care ar putea schimba viitorul muncii şi al educaţiei: lansează o serie de cursuri profesionale care îi învaţă pe candidaţi cum să performeze la locuri de muncă foarte solicitante, potrivit inc.com.

Aceste cursuri, care poartă denumirea de Google Career Certificates, îi învaţă valori fundamentale pe cei care îşi caută locuri de muncă, astfel încât să poată să se angajeze mai uşor.  În loc să termine o facultate în mod tradiţional aceste cursuri sunt făcute astfel încât să poată fi terminate în şase luni.

„Licenţele de facultate sunt prea scumpe pentru mulţi dintre americani şi nu ar trebuie să ai o diplomă de facultate pentru siguranţa financiară”, spune Kent Walker, vicepreşedinte senior pentru afaceri globale la Google. „Avem nevoie de soluţii de training pentru joburi accesibile, noi, care să se desfăşoare online pentru a ajuta America să îşi revină şi să fie reconstruită.”

„În procesele noastre de angajare, vom trata aceste noi certificate de carieră drept echivalentul a unei licenţe de patru ani pentru joburile la care aplică”, a mai spus el.

Google nu a precizat cu exactitate cât vor costa cursurile. Dar un program similar, de pe platforma online Coursera, costă 49 de dolari pe lună pentru fiecare student înscris.

Google a anunţat că va finanţa şi 100.000 de burse pentru a susţine noile programe.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: