conţinuturile paginilor

În luna mai, Bucureștiul devine capitala designului românesc

Peste 65 de evenimente-satelit răspândite pe întreg teritoriul Capitalei pot fi vizitate în perioada 13-22 mai.

Prin programul Design GO, Romanian Design Week, cel mai amplu festival multidisciplinar dedicat industriilor creative locale, reunește anul acesta peste 65 de evenimente.

Evenimentele sunt propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design și arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri și cafenele din București.

În perioada 13-22 mai, publicul va putea vizita un număr record de spații implicate în Design GO.

Spectatorii vor avea acces la o multitudine de activități ce transformă orașul în Capitala designului românesc, timp de 10 zile.

Activitățile din Design GO: expoziții, ateliere, dezbateri, lansări de carte și happening-uri creative

RDW Design GO reprezintă circuitul de evenimente-satelit din cadrul festivalului Romanian Design Week.

Anul acesta, peste 65 de organizații și business-uri cu ADN creativ organizează un program efervescent.

Își deschid ușile atelierelor, își prezintă cele mai noi proiecte, lansează produse și în general creează contexte pentru a reuni comunitățile creative ale Bucureștiului și pentru a le aduce în fața publicului urban.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură, din nou parte din circuitul Design GO, va avea loc pe 19 mai.

Evenimentul Noaptea Studiourilor de Arhitectură (Architecture’s Night In) revine în programul RDW Design GO, cu ocazia celei de-a 10-a ediții a festivalului.

Acesta va avea loc pe 19 mai, când nu mai puțin de 17 studiouri de arhitectură din București își deschid porțile colegilor, prietenilor și publicului larg.

RDW 2022: o ediție aniversară specială, care stă sub semnul #FORWARD

Sub tema#FORWARD, RDW va reuni în programul său de anul acesta organizații, designeri, inițiative și evenimente. Ele vor aduce în prim plan importanța și contribuția pe care industriile creative le au în proiectarea unui viitor ce respectă criteriile sustenabilității, incluziunii și care ține pasul cu evoluția tehnologiei.

În plus, tema reflectă și deschiderea unui nou capitol în ceea ce privește misiunea Romanian Design Week, al încurajării consumului produselor și serviciilor generate de disciplinele designului și arhitecturii.

Pe lângă destinația principală a RDW și evenimentele din programul Design GO, publicul larg este așteptat să viziteze și Așezămintele Culturale Ion I.C. Brătianu, ansamblu de patrimoniu redeschis temporar cu ocazia RDW.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: