conţinuturile paginilor

Bebe de București are hăinuțe

Magazinul este înfiinţat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti în cadrul Proiectului ”Bebe de București are hăinuțe”, pentru a veni în ajutorul celor care au de donat haine pentru copii şi mai ales pentru a oferi un sprijin familiilor nevoiaşe.

 
O mulţime de haine (salopete, geci, compleuri, paltonaşe, combinezoane), toate igienizate, confortabile, practice şi viu colorate, îi aşteaptă pe doritori la sediul magazinului din strada Regina Elisabeta nr. 75, Bucureşti, sector 5, de luni până vineri, între orele 11.00 – 18.00.  

„Proiectul „Bebe de Bucureşti are hăinuţe” a luat naştere după încheierea stării de urgenţă, perioadă în care ne-am confruntat cu foarte multe cereri din partea părinţilor care şi-au pierdut locurile de muncă. Aceştia ne solicitau să-i sprijinim cu alimente şi produse necesare creşterii şi îngrijirii copiilor
În acelaşi timp, foarte multe persoane ne-au contactat pentru a ne dona hăinuţe, jucării şi produse în stare bună pentru bebeluţii din familiile aflate în dificultate financiară. 
Astfel, dorind să răspundem cât mai util cererilor de acest tip, DGASMB a implementat un sistem permanent de primire, sortare, igienizare şi distribuţie de hăinuţe, jucării pluşuri şi lucruri necesare copiilor”, a explicat Cosmina Ioana Simiean Nicolescu, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Marfa din donaţii este igienizată, spălată şi călcată

Pentru a veni în ajutorul celor fără posibilităţi, instituţia a înfiinţat mai multe centre unde oamenii cu suflet pot face donaţii: 

1. Complex de servicii sociale Ominis, Strada Turnu Măgurele nr. 17A, sector 4;2.

2. Sediul central al D.G.A.S.M.B., Str. Constantin Mille nr. 10, sector 1;3. 

3. Punct Perla, Soseaua Stefan cel Mare nr. 1, sector 1;4. Spălătoria Socială, 4. Str. Armeniş nr. 2, sector 3;5. 5.

5. Spălătoria Socială, Str.Drumul Taberei nr. 24, sector 6.

Programul este de Luni-vineri, între orele 9.00 – 16.006. 

Sediul central al „Bebe de Bucureşti are hăinuţe“ este situat pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 75, sector 5 (rond Kogălniceanu). Program: luni – vineri, între orele 11.00 – 18.007. 

Băcănia Nea Bălan, situată pe strada Amurgului nr. 31, Popeşti Leordeni, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00.

Pentru mai multe informaţii, doritorii pot apela şi numărul de telefon 021.314.23.15. 

LUCRURILE SUNT IGIENIZATE ŞI SPĂLATE

Iniţiativa DGASMB a pus în mişcare o mulţime de oameni care se ocupă de bunul mers al lucrurilor pentru ca hăinuţele să strălucească în rafturi. Totul este bine organizat şi nicio etapă nu este trecută cu vederea în procesul de pregătire: hăinuţele sunt sortate, igienizate şi spălate cu detergent hipoalergic. Niciun articol vestimentar nu este expus în magazin până nu trece prin aceste etape. 
Cosmina Simiean Nicolescu explică munca din spatele magazinului „Bebe de Bucureşti are hăinuţe“:

Lucrurile donate trec printr-un amplu proces de igienizare, la sediul din Regina Elisabeta. Sunt spălate la 90 de grade cu detergent hipoalergic pentru copii, uscate, călcate şi ulterior aşezate pe rafturi.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: