conţinuturile paginilor
Ateliere pentru copii Bucuresti

Ateliere pentru copii București ”Let’s go digital!

Ateliere pentru copii București ”Let’s go digital!

Elevii cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani se pot înscrie la atelierul de film profesionist organizat de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) 2023. Acesta are loc la Cluj-Napoca între 9 și 18 iunie, după cum anunță organizatorii.

”Let’s go digital! este un atelier de creație care le oferă șansa tinerilor de a explora lumea filmului, sub îndrumarea experților din industrie. Până pe 24 aprilie 2023, liceenii sunt invitați să se înscrie în această aventură”, completând formularul pus la dispoziție, precizează coordonatorii în anunț.

”Și la ediția din acest an, 10 liceeni vor primi șansa de a lucra în echipă, în vederea dezvoltării unui proiect de film. Aleși în urma unei preselecții, aceștia vor avea la dispoziție 10 zile pentru a parcurge fiecare etapă de producție. Vor primi îndrumarea profesioniștilor din domeniu. Vor avea acces la aparatură de filmare profesională și vor fi invitați să participe la evenimentele TIFF.

Doi seniori, foști cursanți ai atelierului, li se vor alătura celor 10 participanți pe parcursul programului. Aceștia le vor oferi sfaturi de producție și îi vor ghida în aventura realizării primului lor film. Tot ei vor crea making offul ediției, surprinzând experiența participării la workshop. 

La finalul festivalului, cele trei filme realizate de adolescenți vor fi proiectate în fața specialiștilor din domeniu, urmând ca fiecare dintre tinerii creatori să primească sfaturi personalizate”, mai transmit organizatorii.

Conform regulamentului de concurs, cei care aplică pentru Junior Let’s Go Digital! trebuie să trimită următoarele materiale:

  • date personale
  • fotografie tip portret
  • CV
  • un film cu tema Autoportret (un video de 2 minute în care aplicantul se descrie și explică motivul pentru care vrea să participe la atelier)
  • un eseu de maximum o pagină despre procesul de realizare a filmului Autoportret.

Leave a Reply

Optimized by Optimole