conţinuturile paginilor

Atelier pentru micii artiști cu Michelle Cuevas

 ​​Weekendul trecut a venit în România pentru prima dată îndrăgita scriitoare pentru copii Michelle Cuevas. Prima vizită din programul ei în țara noastră a avut-o la Librarium TNB.
Cei mici au așteptat-o cu sufletul la gură, i-au pus întrebări, au vorbit deschis cu Michelle înainte de  atelier.
Apoi, a urmat un atelier  de desen cu personaje haioase. Michelle le-a arătat  copiilor cum a realizat desenele personajelor imaginare din cartea “Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques Papier”.
S-a creat un spațiu plin de emoție și de fantezie, un spațiu de joacă adevărat. Copiii au fost atenți și au desenat în același timp cu Michelle personajele imaginare.
Romanul “Confesiunile unui prieten imaginar” este un roman despre puterea ascunsă a tuturor lucrurilor nevăzute fără de care viața ar fi mai puțin frumoasă. O carte tradusă cu succes în peste 20 de țări, inclusă de revista Time în topul celor mai bune 10 cărți pentru copii al anului 2015 și aflată în curs de ecranizare.
“Confesiunile unui prieten imaginar” spune povestea lui Jacques Papier, un băiețel altfel decât ceilalți. Convins că toată lumea îl urăște, ignorat la școală de colegi și de profesori, Jacques Papier ar vrea să spună lumii întregi cât de tare îl doare inima. Ca să afle care sunt locul și rostul lui în lume, acesta pornește într-o călătorie la capătul căreia înțelege cât de mare este puterea prieteniei și a imaginației.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: