conţinuturile paginilor

ACTIVITĂȚI PENTRU COPII, la Agenda BIO

Ateliere de creație pentru copii, dezvoltarea imaginație și a curiozității prin intermediul spectacolului interactiv, dezvoltarea unei conexiuni cu părintele în cadrul seminarelor, construirea sănătoasă a imaginii de sine prin intermediul baletului  și cultivarea simțului artistic de gustos prin intermediul atelierelor de gătit, le puteți găsi în perioada 23-24 iunie, la a X-a ediție Agenda Bio.
Agenda Bio nu se preocupă doar de un stil de viață fericit și sănătos, este preocupată și de modalitatea în care cei mici își petrec  timpul liber sau procesul prin care aceștia asimilează noi informații și cunoștinte.
Cât e ziua de lungă copiii pot participa la o mulțime de ateliere cum ar fi:
Atelierele de gătit unde juniorii își vor murdări mânuțele în vederea realizării unor delicioase bomboane raw vegan.
Seminarul– Hai la joacă împreună cu copilul tău. Pe parcursul acestuia veți petrece timp de calitate împreună, vă veți juca și distra, iar tu vei avea ocazia să descoperi jocuri noi și interesante. Seminaru – Noi suntem Natura. Este un seminar de conectare între oameni, simplu și accesibil, o întâlnire concepută pentru a se adresa unui public larg. Atracția lui constă în modul de abordare reprezentat printr-o joacă ce transmite informații generale despre: planete, mișcare, mecanică și electro-magnetism în natură. Atelier de balet pentru copii.
În cadrul atelierului ești invitat să faci un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău. Activitatea presupune dezvoltarea armonioasă prin abordarea dansului într-o manieră relaxată și veselă. Veți descoperi împreună o lume de poveste. În jurul vârstei de 6 ani copiii pot experimenta arta jazzului sau flamenco, dansuri ce sunt realizate și pentru adulți. Intrând în rolul personajelor precum iepuarași, vulpițe și ursuleți, micuții vor realiza poate primele lor elemente de balet clasic, îmbinate cu pași de dans modern. Copiii își vor consuma energia într-un mod creativ, vor socializa și se vor putea bucura împreună cu părinții, într-un cadru primitor. Spectacol interactiv pentru copii – “Max si Mara, copiii care aduc somnul”. Vom afla împreună povestea celor doi frațiori năstrușnici și mai mereu veseli. Locuiesc sus, sus pe cer, undeva în spatele lunii, pe strada Calea Lactee, într-o căsuță albă cu acoperiș roșu și cu steluțe aducătoate de somn ce cresc la ferestre. Ce fac Max și Mara seară de seară? Vă așteptăm alături de noi la spectacol pentru a afla răspunsurile.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: