conţinuturile paginilor

1 iunie, în cișmigiu

corespondență -Mihaela Cazan-Asociația Culturală Flower Power
1 iunie, Ziua Internațională a copilului. O atmosferă de basm, o zi plină de inocență, speranță, frumos, puritate, o zi încărcată de emoție, de culoare, de nostalgia trecerii timpului.
Ajuns la ediția cu numărul 16, Cișmigiul Copiilor, sărbătoarea jocului și a bucuriei, ce reunește anual peste 8.000 de participanți, se desfășoară între orele 11:00 și 21:00, în Parcul Cișmigiu. Aleile parcului au fost transformate pentru o zi într-un spațiu al distracției, cu provocări creative și ore întregi de amuzament, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi vor însoți. În premieră, evenimentului i se va alătura în acest an Caravana ”Gașca Zurli”, cea mai iubită trupă pentru copii din România. Gașca Zurli călătorește cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului în tot Bucureștiul într-o singură zi, la bordul camionului multicolor, care răspândește muzică și veselie. Trupa de artiști va susține câte un spectacol în fiecare sector al Capitalei. Caravana ”Gașca Zurli” va porni din Piața Universității (din fața TNB) la ora 10:00 și va opri pentru reprezentații în fiecare dintre sectoarele capitalei.
Show-ul de pe scena din centrul Parcului Cișmigiu va fi prezentat de cunoscuții realizatori TV Răzvan Simion și Dani Oțil. Aici vor avea loc reprezentații de dans, recitaluri corale și concerte ale celor mai îndrăgite formații pentru copii.
An de an, Parcul Cișmigiu se transformă în universul copilăriei. Aici sunt întâmpinați cu ateliere de pictură, dulciuri,acadele, jucării, că doar e ziua lor. Surprizele sunt pe placul celor mici, care și-au tras  părinții de mână să le ia măcar o jucărie sau o înghețată.
Târgul este realizat cu sprijinul ArCub (Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti).

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: