conţinuturile paginilor

A apărut website-ul ”Scenarii ca-n filme”

 Până la finalul anului, Asociația Culturală Flower Power desfășoară activitățile proiectului ”Scenarii ca-n filme”.

Este vorba despre un proiect de promovare a scrierii de scenarii de film și a producției de scurt metraj, în rândul elevilor din sectorul 3. Proiectul este finanțat de Primăria Sectorului 3.

Atelierele proiectului, care au avut ca scop însușirea de către elevi a noțiunilor de bază despre scrierea scenariilor.

Acestea s-au desfășurat în luna octombrie, la Școala Gimnazială nr. 78 și la Liceul bilingv ”Decebal”.

Elevii au propus idei și scenarii, acestea urmând să fie discutate de un juriu care va alege cele mai bune propuneri.

Echipa proiectului va începe, apoi, împreună cu elevii, lucrul la producția unui film de scurt metraj,inspirat de ideile pe care juriul le va considera cele mai inspirate.

Între timp, s-a lucrat la realizarea website-ului proiectului, care va apărea on-line, la adresa http://www.scenariica-nfilme.online, chiar de astăzi. 

Website-ul prezintă activitățile proiectului, fotografii din timpul atelierelor. În curând, website-ul va invita pe toți cei care doresc să afle mai multe despre scrierea de scenarii, la un webinar on-line. Acesta va prezenta câteva dintre cele mai moderne soft-uri care îi pot ajuta pe micii scenariști să scrie ideile pe care le au pentru realizarea unui film, în formatul internațional de scriere de scenarii.

Website-ul proiectului conține știri proaspete din lumea filmului, noutăți despre scenariile de film și o pagină ”Știați că ?” . Ei pot afla despre biografiile, performanțele și experiența unora dintre marii realizatori de film ai lumii.

Totul, pentru ca dintre participanții la acest proiect, să fie descoperite talente care pot deveni, în urma experienței proiectului, viitorii artiști creatori în domeniu.

Veniți alături de noi, pe website-ul www.scenariica-nfilme.online, pentru a afla noutăți despre proiect și nu numai…

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: