conţinuturile paginilor

Treasure Hunt plin de mistere în Muzeul Satului

Museum Quest te provoacă pe tine și cei mici să acceptați misiunea și să descoperiți lumea satului românesc printr-un treasure hunt distractiv!

Exploratorii Satului

Veșnicia s-a născut la sat! Descoperă frumusețea lumii satului românesc, într-o diversitate captivantă. Călătorește în zona rurală din Transilvania până pe prispele gospodăriilor moldovenești, în zona Banatului și până pe malurile Dobrogei. Misiunea voastră? Explorarea detaliilor arhitecturii și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc.

Despre Museum Quest

Museum Quest este un proiect marca Trapped, unic în România, care își propune să apropie publicul de cultura și valorile naționale, desfășurându-se în 3 muzee de referință din București. Și ce metoda mai bună de explorare există dacă nu prin intermediul unui joc interactiv de echipă?

Museum Quest este un fel de „vânătoare a comorilor” (treasure hunt) care îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat!

Muzee Partenere

Muzeul Satului (11 IULIE – 30 SEPTEMBRIE)

Călătoriți în fermecătorul sat românesc și lasăți-vă captivați! Misiunea voastră? Explorarea detaliilor bogatei arhitecturi și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc!

Muzeul Militar (1 – 30 SEPTEMBRIE)

Vă așteaptă o cursă palpitantă pe urmele istoriei! Misiunea voastră? Descoperind secretele dacilor, veți putea să vă creați propria cetate de fortificație!

Muzeul de Istorie (1 – 31 OCTOMBRIE)

Poveștile pieselor din Tezaurul României sunt pline de magie! Misiunea voastră? Crearea unui colier ce ilustrează măiestria și esența culturii și civilizației românești!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: