conţinuturile paginilor

Teatru sub lună #7

PRIMUL festival de teatru independent în aer liber din țară.
2-25 IULIE (vineri-duminica)

WEEK 1
PREMIERĂ ”Lasă-mă să am grijă de tine”
”Domnișoarele din Avignon”
”STAND-up fără vulgaritate”
CONCERTE: Samara, Adenium
Expozitii de fotografie, pictura, carte
Programul complet pe www.teatrusubluna.ro

Ajuns la Ediția a 7-a, festivalul aduce pe scenă spectacole de teatru independent, show-uri de improvizație, concerte de jazz, caffe-concert sau rock acustic, expoziții de fotografie, pictură, costume, instalații video și sculpturi din lemn și fier.
Pe durata a 4 weekend-uri (vineri-duminica) Terasa Teatrului InDArt, str Icoanei, nr 86, la doar 10 minute de mers pe jos de Piata Romana vă așteaptă să vă bucurați de cultură într-o oază de liniște si răcoare chiar în inima Bucureștiului.

teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.

Festivalul a devenit un reper cultural pentru bucureșteni. Pentru ei luna iulie înseamnă TSL – Teatru sub lună!!!!!
Parteneri: FTMB, Breasla Actorilor, Cooperativa
Program complet pe www.teatrusubluna.ro

Spectacolele se organizează în sistem cafe-teatru, spectatorii având locuri la mese cu maxim 4 persoane. Dacă doriți să nu stați la masă cu persoane necunoscute vă recomandăm să achiziționați 4 bilete. LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției, neexistând posibilitatea de a vă alege locurile în ziua spectacolului. Totuși, pentru situația în care veniți cu prietenii vă rugăm să sunați la Teatrul InDArt pentru a vă rezerva locurile preferate.
*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

  • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
  • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluare nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
    „Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: