conţinuturile paginilor

Târg cu povești și cântece

Sâmbătă și duminică, 15 si 16 august, are loc Targul cu povesti si cantece de Sf Marie pe pajiștea Roabei de cultură.

În calendarul popular, ziua de 15 august, de Sfânta Maria marchează trecerea de la vară la toamnă, iar pentru noi este un prilej să aducem alături de noi prieteni artiști, mesteșugari, dar și producători locali, cu o varietate de produse raw vegane, vegetariene, legume și fructe produse local si certificate ecologic și multe alte suprize!

În cadrul evenimentului, zilnic, între orele 10:30 – 21:00, oaspeții noștri pot alege dintre următoarele activități:

Ateliere: de ceramică și pictură

Aleliere de olărit: Uncenicii olari vor pătrunde tainele modelării lutului de la singurul olar rămas din satul de mesteșugari Piscu

Workshop de nutritie

– Rețete de smoothie-uri cu fructe de sezon vor fi pregătite cu participanții, apoi facem degustare si, la final, alegem băutură preferată printr-o tombolă și oferim un premiu surpriză.

Ateliere Environ – Baterel te învață cum poti să devii un Super Erou al Reciclării (10:00 – 14:00)

Zona expozițională: producători locali prezenți pe platforma Vegaway.ro si Piața Altfel. Produse: raw vegane, vegetariene, legume și fructe produse local si certificate ecologic.

Concerte de muzică:

Sâmbătă – Trupa Grai – 19:30 – 20:30 

Dunărea nu a fost mereu o graniță, ci mai degrabă un reper. Vă vor povesti despre asta în graiuri românești nord și sud-dunărene membrii trupei Grai, adică Alina Ciolcă – voce, Adrian Chepa – percuții, bass drâmbă și Sergiu Popa – chitară. 

O reunire muzicală a rădăcinilor noastre din Bucovina până în Tessalia cu cântec ritualic și de joc, balade haiducești, polifonii din inima Balcanilor și cântări tărăgănate de drag și dor în aromână, megleno – și istroromână și bineînteles daco-română, într-o reinterpretare organică, tradițională și totodată inovativă.

Locurile sunt limitate pentru menținerea distantarii fizice.

Duminică – Ștefan Milutinovici, 19:30 – 20:30

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: