conţinuturile paginilor

SPONSORI

Mulțumim PETROM pentru sprijinul acordat Taberei de Teatru și Film ACTORKIDS 2013 !

DONAȚII

Donează 10 EUR , prin paypal
pentru cadourile pregătite pentru copiii talentați
din familiile defavorizate, de Crăciun !


Trebuie doar să îți faci un cont de paypal, pe https://www.paypal-europe.com/romana/setup.html

Îți mulțumim !Ne puteți susține activitățile și descărcând declarațiile 200 sau 230 atașate mai jos și completându-le.
Apoi, fie ne contactați pe noi, la adresa de email as.cult.flowerpower@gmail.com, fie depuneți declarația completată
de mână, citeț, cu litere mari, la Administrația Financiară a sectorului în care ai domiciliul, unde funcționarul fiscal va completa celelalte date.
Găsiți toate instrucțiunile în secțiunea de mai jos !

EVENIMENTUL FLOWER POWER AL IERNII 2013,
ARE NEVOIE DE SPRIJINUL DUMNEAVOASTRĂ !

declaratia_200_flower_power_1.pdf
File Size: 93 kb
File Type: pdf

Download File


declaratia_230_flower_power.pdf
File Size: 520 kb
File Type: pdf

Download File


SPONSORIZĂRILE CĂTRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE AGENȚILOR ECONOMICI!

Vreți să vă implicați mai mult in sprijinirea activității unor organizații non-guvernamentale din comunitatea dumneavoastră, dar considerați că nu aveți fonduri, mai ales în contextul actual al crizei economice?

Fiecare agent economic are puterea de a decide să redirecționeze o parte din impozitul pe profit către sponsorizarea unor cauze sociale, de mediu, culturale, educaționale, sportive etc., pe care le consideră benefice pentru comunitate. Puteți face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizării.

Baza legala: Codul fiscal 2008-2009- Titlul II Impozitul pe profit Cap.II Calculul profitului impozabil, Art.21 Cheltuieli:
„(4) Urmatoarele cheltuieli nu sunt deductibile:
p) Cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
In limitele respective se incadreaza si cheltuielile de sponsorizare a bibliotecilor de drept public, in scopul constructiei de localuri, al dotarilor, achizitiilor de tehnologie a informatiei si de documente specifice, finantarii programelor de formare continua a bibliotecarilor, schimburilor de specialisti, a burselor de specializare, a participarii la congrese internationale;”

Puteti deveni sponsorul activitatii Asociatiei Culturale Flower Power sau al proiectului ACTORKIDS în baza unui contract de sponsorizare.
Pe lângă facilitățile fiscale de care beneficiati, mai există și alte avantaje, cum ar fi:

  •  îmbunătățirea capitalului de imagine al firmei
  • sprijinirea unor cauze sociale (  domenii de activitate:  sprijinirea familiilor defavorizate, ajutorarea copiilor fără posibilități și a mamelor singure, organizarea de ateliere de dezvoltare personală pentru mame și copii, femei și susținerea activităților de consiliere psihologică pentru aceste categorii, prin colaborarea cu specialiști din domeniul artei teatrale și a tehnicilor de terapie prin teatru)
  • susținerea activității dvs, prin realizarea unor spectacole de teatru cu teme de interes pentru compania dvs., prin colaborarea cu artiștii noștri
  • participarea firmelor dvs. la evenimente din zona teatrală, de spectacol și televiziune
  • facilitarea prezenței artiștilor din lumea spectacolului la evenimentele dvs., prin intermedierea realizată de ASOCIAȚIA CULTURALĂ FLOWER POWER
  • responsabilizarea propriilor angajati în ceea ce privește cauzele sociale susținute de asociația noastră
  • vizibilitate pe site-ul www.actorkids.org și www.as-cult-flowerpower.info si in materialele de prezentare/promovare ale proiectelor noastre(inclusiv spectacole de teatru)

Pentru a putea direcționa cota de 2% din venit către Asociație Culturală Flower Power și a sprijini proiectele noastre, iată ce ai de făcut :

  • Trimite formularul completat pe adresa noastră, iar noi îl vom trimite pentru tine la Administraţia Financiară;

sau

  • Completează formularul, contactează-ne la 0744 521 906 sau as.cult.flowerpower@gmail.com, iar noi ne întâlnim cu tine şi îl depunem pentru tine la Administraţia Financiară.

Este foarte important să ştii că:

1. Data până la care poţi depune formularul/formularele sau până la care putem trimite formularul/formularele pentru tine este 25 mai 2014.

2. Pentru ca formularul/formularele să fie validat/e de Administraţia Financiară şi fondurile să fie direcţionate către Asociația Culturală Flower Power,  trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeţ şi corect.

3. Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.

4. Nu este necesar să ataşezi fişa fiscală.

5. Datele ASOCIAȚIEI CULTURALE FLOWER POWER sunt:

Denumire entitate nonprofit / unitate de cult: Asociația Culturală Flower Power

• Codul de identificare fiscală al entității nonprofit / unității de cult: 32068110

• Cont bancar (IBAN) al entităţii nonprofit / unităţii de cult: RO20BRDE445SV65854994450

%d blogeri au apreciat: