conţinuturile paginilor

„Paradisul, probabil”

Câştigătoare a unei menţiuni speciale în competiţia Festivalului de la Cannes din acest an, „It Must Be Heaven”/ „Paradisul, probabil”, noua comedie a lui Elia Suleiman, redă călătoria cineastului prin diferite oraşe ale lumii, unde descoperă paralele neaşteptate cu Palestina sa natală.

În calitate de regizor, scenarist, dar și de actor principal al filmului cu care a ajuns pentru a treia oară în competiția oficială a festivalului de la Cannes, Elia Suleiman surprinde în „Paradisul, probabil”, prin viniete intime şi emoționante, felii de viață memorabile din Nazaret, Paris și New York. Distribuit de Independența Film, „Paradisul, probabil” va rula în cinematografele din România din 3 ianuarie 2020.

Inspirat și din momente reale din experiența de viață a autorului, în „Paradisul, probabil” „regizorul-actor îşi foloseşte faţa şi trupul ca să exprime sufletul Palestinei”, scrie Hollywood Reporter. Din distribuția filmului fac parte Vincent Maraval, producătorul filmelor lui Elia Suleiman, precum și celebrul actor Gael García Bernal.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: