conţinuturile paginilor

Modele de teste destinate elevilor care vor susţine Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat, luni, modele de teste destinate elevilor care vor susţine examenele de Evaluare Națională  și Bacaluareat 2020.

Testele de pregătire pentru Evaluarea Națională 2020 și Bacalaureat 2020 au fost publicate pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament.

″În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale”, a informat, luni, Ministerul Educației.

Este vorba despre teste la limba română, limba maternă și matematică pentru elevii de clasa a VIII-a care vor susține Evaluarea Națională, și teste de pregătire la mai multe discipline pentru examenul de Bacalaureat 2020.

Baremele de evaluare si de notare vor fi publicate vineri, 3 aprilie 2020. Cu ajutorul lor, elevii isi vor putea corecta rezolvarile testelor.

De asemenea, Ministerul Educației a declarat unele rezolvari ale testelor, impreuna cu explicatii vor fi prezentate si in cadrul  emisiunilor Telescoala, difuzate la Televiziunea Romana.

In ceea ce priveste data la care elevii vor sustine examenele naționale nu a fost luată încă o decizie. 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: