conţinuturile paginilor

Festivalul Sighișoara Medievală 2021

Festivalul Sighișoara Medievală 2021, programat pentru 30 iulie – 1 august.

Consilierii locali și-au dat acordul pentru organizarea celei de-a XXVII-a ediții a festivalului „Sighișoara Medievală”, după ce, cu o lună înainte, au aprobat alocarea sumei de 300.000 de lei, în cadrul bugetului local anual, necesară manifestărilor din cadrul evenimentului devenit tradiție începând din 1992.

În perioada următoare va fi supus dezbaterii Consiliului local și Regulamentul de organizare și desfășurare a festivalului, care, în 2020, în contextul pandemiei de coronavirus, a fost anulat.

„Mi-am propus să avem Festivalul Medieval, în perioada 30 iulie – 1 august 2021! Însă, trebuie să ținem cont de pandemie și de regulile care se vor impune în perioada aceea. Mai bine să fim pregătiți, muncim pentru el de acum și dacă este permisă organizarea unui astfel de eveniment nu suntem luați prin surprindere. Autenticitatea, calitatea și profesionalismul vor face ca ediția cu numărul 27 să fie de neuitat!”, a anunțat Primarul municipiului Sighișoara, Ioan Iulian Sîrbu, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: