conţinuturile paginilor

FESTIVALUL ÎNGHEȚATEI ARTIZANALE 2017

Un  festival preferat de cei mici și așteptat cu sufletul la gură de cei mari
corespondență de Mihaela Cazan

Fructe de pădure, ciocolată, cocos, banane, sunt doar câteva din ingredientele bio folosite la prepararea celui mai delicios desert al verii, înghețata.
În perioada  25-27 August 2017, are loc prima ediţie a Festivalului Înghetatei Artizanale. Evenimentul are loc la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău, în zona Restaurantului Pescăruş din Bucureşti.
Startul distracţiei s-a  dat  vineri, seară, iar sâmbătă şi duminică programul se va desfăşura între orele 10:00 şi 22:00.
Mii de copii, mari sau  mici, frati, surori, mămici, tătici, mătuși, unchi dar și bunici au venit să guste din îngheţata artizanală expusă de comercianţi.
Cei mici au trei zile de superdistracție presărate cu jocuri şi concursuri, teatru, muzică dar şi multe alte surprize aromate. Si cei mari se vor deconecta  pentru câteva momente alături de concertele în aer liber şi invitații speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de inghețată bio precum şi la atelierele cu teme interactive părinți-copii.
Ingredientele naturale, organice, bio, folosite la prepararea celui mai iubit desert, transformă fiecare îngheţată într-o experienţă unică destinată chiar și persoanelor care suferă de diabet, obezitate, intoleranță la lactoză ori la gluten dar și celor care pur și simplu sunt la dietă.
Ce mai poți degusta la Festivalul Înghețatei Artizanale 2017: Rose și căpsune și afine, mojito și pepene galben, combinațiile sunt multe, colorate și extrem de gustoase, merită încercate măcar odată-n viață.
Intrarea este liberă. La eveniment sunt aşteptaţi toți iubitorii de înghețată.
 

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: