conţinuturile paginilor

Festival de carte

Editura Trei, în parteneriat cu Librăriile Cărturești, organizează o serie de întâlniri LIVE cu autorii tăi preferați, în cadrul FestivalYA, un festival de carte, muzică și idei young adult.

În perioada 20 -26 iulie poți discuta sau doar urmări în direct întâlnirile cu Anna Todd, Jenny Han, Jennifer Niven, Ashley Elston, Angie Thomas, Rory Power și Maureen Johnson.

Programul FestivalYA este următorul:

Luni, 20 iulie 2020

Întâlnire cu ANGIE THOMAS, de la ora 19.00.

Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Angie, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul ANGIE THOMAS și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Marți, 21 iulie 2020

Întâlnire cu ASHLEY ELSTON, de la ora 19.00.

Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Ashley, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul ASHLEY ELSTON și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Miercuri, 22 iulie 2020

Întâlnire cu JENNIFER NIVEN, de la ora 18.00.

Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Jennifer, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul JENNIFER NIVEN și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Dacă nu ai citit cele două cărți ale ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici: https://bit.ly/2Cd5hAV

Joi, 23 iulie 2020

Întâlnire cu RORY POWER, de la ora 17.00.

Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Rory, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul RORY POWER și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Întâlnire cu ANNA TODD, de la ora 19.00.

Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări Annei, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul ANNA TODD și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Vineri, 24 iulie 2020

Întâlnire cu JENNY HAN, de la ora 19.00.

Vrei să îi adresezi direct întrebări lui Jenny, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul JENNY HAN și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Dacă nu ai citit toate cărțile ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici: https://bit.ly/2NZ1WIr

Sâmbătă, 25 iulie 2020

Întâlnire cu MAUREEN JOHNSON, de la ora 18.00.

Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Maureen, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul MAUREEN JOHNSON și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: