conţinuturile paginilor

Expoziție de fotografii digitale realizată de adolescenți

​​Joi, 10 mai 2018, la ora 17:00 are loc vernisajul expozitiei outdoor de fotografie InstantA la Palatul Șuțu.
Organizată în cadrul Celei de-a XXI-a ediții a Festivalului „Salut, Adolescența”, expoziția face parte dintr-un program de educaţie culturală şi de promovare a operelor literare şi artistice realizate de către adolescenţii din România şi Republica Moldova.
Cele mai bune fotografii digitale realizate cu telefonul mobil, care exprimă originalitate, creativitate și hobby-uri adolescentine vor fi proiectate și în cadrul Galei „Salut, Adolescența”.
Expoziția este inclusă în cadrul evenimentelor ce marchează  Noaptea Europeană a Muzeelor (19 mai 2018). Concursul de fotografii este unul dintre evenimentele celei de-a XXI-a editii a Festivalului ”Salut, Adolescența” organizat în perioada 7-13 mai 2018.
În urma jurizării au fost selectate fotografii realizate de 21 de adolescenți. Fotografiile vor fi cuprinse în antologia „Cele mai frumoase povestiri ale adolescenților”, antologie ce va fi lansată miercuri, 9 mai 2018, ora 17.00, la Muzeul Național al Literaturii Române din București în cadrul Galei „Cele mai frumoase povestiri ale adolescenților”.
Povestiri cuprinse în antologie vor fi citite pe scenă de marii actori Ioana Crăciunescu și George Mihăiță, în cadrul unui spectacol.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: