conţinuturile paginilor
evenimente culturale 2023

Evenimente culturale 2023: Spectacol muzical pentru adolescenți

Evenimente culturale 2023: Spectacol muzical pentru adolescenți de Ziua Națională a Lecturii are loc la ora 18.00 în Mansarda MNLR, Strada Nicolae Crețulescu 8.

„Bold e Caragiale contemporan! Trece prin filtrul comediei moravurile societății contemporane.” Lavinia E.

„Un spectacol despre vulnerabilitate, curaj și alegeri.” Octavian P.

„Un spectacol necesar, frumos, un spectacol dialog pentru și despre adolescenți.” Dana Rotaru

Coordonatorii proiectului: Andreea Moustache și Emanuel Varga

Andreea Moustache este actrița dublu licențiată în specializările Arta Actorului și Păpuși-Marionete, de curând și absolventă a masteratul de Pedagogie Teatrală. Personalitatea explozivă și talentul nativ i-au format o experiență vastă în domeniul artistic, având deja 7 premii în palmares și onoarea de a fi învățat de la cei mai buni, acumulând cunoștințe în animație, teatru, film, pantomimă și improvizație. Este pasionată de teatrul muzical și teatru-dans, genurile teatrale în care își poate etala energia pozitivă neîntreruptă de care publicul s-a bucurat urmărind-o în nenumărate producții de la TNB în cadrul trupei PasseParTout și Opera Comică. De asemenea, lucrează ca instructor teatral și coordonează ateliere de teatru de peste 7 ani, făcându-se iubită de orice grupă de vârstă cu care interacționează.

Emanuel Varga este actorul „electrizant” și pedagogul teatral „preferat”, așa cum a fost numit de către cursanții lui, titluri obținute prin muncă, dăruire și implicare. Neîntârziat a fost răsplătit și cu Premiul pentru cel mai bun instructor de teatru, din cadrul Galei Absolvenților de la UNATC, 2022. A absolvit Facultatea de Teatru, specializarea Actorie și Masteratul de Pedagogie Teatrală, iar în prezent joacă în spectacole de teatru și musicaluri, compunând muzică și implicându-se tot mai mult în sfera educațională, implementând spectacole și proiecte educaționale pentru copii și adolescenți.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: