conţinuturile paginilor

Elevii învăță cum să găsescă soluții pentru problemele din comunitatea lor

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a pot participa la evenimentul Youth Voices for SDGS, unde vor învăța să găsească soluții pentru problemele din comunitatea lor, potrivit unui comunicat . Acesta va avea loc în perioada 26-27 februarie, în mediul online. Toți participanții vor primi un voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit în librăriile Cărturești.
  • Evenimentul este organizat de absolvenții programului Kennedy Academy 2021, program coordonat de American Councils for International Education și finanțat de Ambasada Statelor Unite în România.

Pentru înscriere, elevii trebuie să completeze formularul de aici. Termenul limită este 22 februarie 2022.

„Evenimentul își propune pătrunderea în dificultățile întâlnite în sectoare precum educația, egalitatea de gen, comunitatea respectiv economia, de către tineret, cu scopul de găsi împreună soluții sustenabile”, se arată în anunț.

Pe toată durata evenimentului, participanții vor fi încurajați să aducă în discuție problemele cu care se confrună, să își exprime liber opinia, cu scopul de a crea dezbateri tematice împreună cu invitații, conform comunicatului.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: