conţinuturile paginilor
Concurs implicare comunitati

Copii și familie:Concurs despre implicarea în comunitate a tinerilor

Copii și familie:Concurs despre implicarea în comunitate a tinerilor, înscrierile sunt deschise până pe 9 octombrie, anunțate de reprezentanța Comisiei Europene în România.

Competiția „își propune să dezvolte abilitățile de leadership și de vorbire în public ale elevilor de liceu, spiritul de echipă și capacitatea de a mobiliza grupuri de oameni pentru a lucra împreună în beneficiul comunității lor”, potrivit Comisiei Europene.
Concursul se concentrează pe dezvoltarea de proiecte în oricare dintre domeniile: educație, social, cultural, afaceri/ economic și de mediu” .

Ce condiții trebuie îndeplinite pentru participare la Lider European: 

-„Să fii elev în ciclul liceal (clasele IX– XII), la un liceu din România”

-„să acorzi atenție situațiilor din jurul tău

-să poți identifica cu ușurință probleme sau oportunități apărute în comunitatea ta și să te adaptezi ușor lucrului în echipă”

Între 28 septembrie și 9 octombrie are loc înregistrarea la întâlnirile online de pregătire. Înscrierea profesorilor împreună cu elevii din unitățile de învățământ pe care le reprezintă la întâlnirile de informare și pregătire online, prin platformahttps://lidereuropean.ro. Urmează apoi două zile de întâlniri online pentru răspuns la întrebările participanților.

Înscrierea echipelor în concurs se face prin platforma https://lidereuropean.ro între 12 și 17 octombrie.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: