„Călătorie în lumea poveștilor Disney”, pe scena Operei Naționale București

Opera Națională București în parteneriat cu Clubul Micul Prinț prezintă marți, 15 iunie 2021, începând cu ora 18:30, spectacolul pentru copii „Călătorie în lumea poveștilor Disney”. Invitați speciali ai spectacolului vor fi sopranele Monica Pislariu Ranghlilof și Eliana Pislariu Ranghilof și bas-baritonul Orest Pislariu Ranghilof, prim-solist al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Spectacolul are ca scop sprijinirea educației și promovarea copiilor în domeniul muzicii vocale și al dansului, promovarea actului artistic de calitate și stimularea comunicării între participanți.

Clubul Micul Prinț vă invită într-o incursiune de basm în lumea minunată a poveștilor Disney, unde armonia copilăriei și magia muzicii se vor îmbina într-un spectacol de neuitat.

Vor pătrunde pe rând pe scenă micii artiști dansatori coordonați de coregraful Andrei Dogaru, solist balet la Teatrul „Constantin Tănase” și la Opera Comică pentru Copii. Spectacolul este coordonat de Mihaela Neagu, Specialist în Psihologia Educației, Mihaela Neagu.

Vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie, se va respecta distanțarea socială, iar spectacolul nu are pauză. Accesul în sala de spectacole se va realiza cu o oră înainte de a începe reprezentația, în baza biletului (fizic sau electronic). Pentru a participa la spectacolele Operei Naționale București vaccinarea și testarea nu sunt obligatorii.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: