conţinuturile paginilor

Bibliotecă virtuală multilingvă cu informații despre burse

O bibliotecă virtuală multilingvă pentru elevi, profesori și studenți a fost anunțată oficial de Comisia Europeană. Biblioteca conține informații despre burse, mobilitate și programe de schimb pentru profesori, elevi și studenții din toți anii de studiu, precum și reviste sau studii de specialitate și chiar materiale pentru copii, precizează reprezentanța din România a Executivului European.

Concret, Comisia anunță că “Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene pune la dispoziție gratuit o „bibliotecă” virtuală multilingvă dedicată persoanelor de toate vârstele”.

Profesorii, elevii și studenții din toți anii de studiu pot găsi informaţii despre burse, mobilitate și programe de schimb. Secțiunea cuprinde și „materiale adresate școlilor și universităţilor, care își propun să-i informeze pe tineri și să le dezvolte spiritul european”, conform sursei menționate.

Cărțile de colorat și broșuri informative despre Uniunea Europeană pentru copii folosesc un „limbaj accesibil pentru a le da micilor cititori șansa de a se familiariza cu valorile care definesc Europa” și pot fi consultate aici.

Biblioteca virtuală mai cuprinde reviste specializate în mai multe arii de activitate, broșuri despre activitatea UE în diverse domenii, într-un limbaj clar şi accesibil și studii de specialitate.

Leave a Reply

Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: