conţinuturile paginilor

TEATRUL NOU-Dezvoltare personală pentru adolescenți și adulți

Ateliere alături de actori profesioniști, într-un teatru adevărat ! Teatrul Nou – în plin centrul Bucureștiului !

Modul 1-#Fii nou

Într-o lume în care ne bazăm din ce în ce mai tare pe individualism şi uităm că empatia este ceea ce ne face să fim oameni, #FiiNou îţi oferă ocazia să descoperi noi metode de a te putea integra într-un grup, fie că vorbim despre şcoală, muncă sau viaţa personală. Vei învăţa când să asculţi şi când să vorbeşti, indiferent de situaţia în care te afli. Îţi vei aminti că imaginaţia şi joaca sunt la fel de importante ca raţiunea. Vei descoperi mici tehnici de control al dicţiei si respiraţiei.
– încredere, creativitate, inter-relaţionare
– ascultare, comunicare
– atenţie, concentrare, memorie
– depăşirea unor temeri (ex: frica de ridicol)
– improvizaţie, spontaneitate, libertate
– dicţie (rostire, respiraţie)
– mişcare scenică
– jocuri, exerciţii – arta actorului

#Află-teînText

#Află-teînText
Va debuta în decembrie şi se va concentra pe asumarea unei situaţii deja existente, decât pe crearea şi dezvoltarea situaţiilor ca în #FiiNou, prin intermediul unui crochiu alcătuit din mici scene de teatru.

Pentru a participa la acest curs este musai să fii participat la #FiiNou.

#FiiAltcineva


  Va începe din martie anul următor şi se adresează doar celor cu adevărat pasionaţi de teatru, va dura 6 luni, timp în care se vor lucra unul sau două spectacole de teatru pentru amatori. Pentru a participa la acest curs trebuie să fii absolvit #Află-teînText.

Grupele sunt alcătuite din 10-12 persoane, cursul se adresează adolescenţilor (14-18 ani) şi adulţilor (18+).

Traineri:

Cristian Ioniţă – Fondatorul Teatrului Nou, poate fi văzut în numeroase spectacole la diverse teatre de stat, cum ar fi Teatrul Bulandra, Teatrul Nottara şi Teatrul Dramaturgilor Români, dar poate fi văzut şi pe scena Teatrului Nou în una din producţiile teatrului. Este absolvent UNATC, clasa Florin Zamfirescu.
Iulia Alexandra Neacșu – A absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de arte Geo Saizescu, în clasa profesorului Dan Tudor, în 2018, iar acum urmează un master în actorie. Iulia a jucat și joacă în teatre precum : Teatrul Metropolis, Teatrul L.S Bulandra, Palatul Național al copiilor, Teatrul Nou, și în alte proiecte independente. O tânără actriță care a jucat și în seriale naționale, dar și internaționale, cât și în lungmetraje precum Coborâm la Prima, film câștigător a multor premii internaționale. Iar în timpul liber, Iulia scrie poeme, având și o carte publicată. Dacă vă plac animalele și nu vă deranjează glumele seci, atunci sigur o să vă placă de ea.

Pentru înscrieri, trimiteți un email pe adresa as.cult.flowerpower@gmail.com sau înscrie-te în formularul de mai jos !


Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: